Antalya Kota Smart Mobile App

aplikasi mobile pinter kotana Antalya
aplikasi mobile pinter kotana Antalya

Aplikasi mobile korporasi perusahaan Antalya Metropolitan Municipality 'Smart City Mobile Application' lami dianggo digunakeun ku kapentingan nu dipikaresep. Aplikasi hungkul, anu bakal matak genah pisan pikeun kahirupan sapopoé, parantos diunggah ka Apple Store sareng Google Play Store sareng tiasa disayagikeun pikeun warga Antalya.

Metropolitan Municipality urang Smart Kota Project, dimana manehna spent aplikasi mobile perusahaan kotamadya pikeun kahirupan pikeun kahiji kalina dina aplikasi Turki urang Antalya Mobile Smart Lokasi 'anu dipake pikeun.

Kota gampang Antalya sareng teknologi gancang
Ku nuturkeun raket anu parobahan dina téknologi informasi sareng nguseup infrastruktur téknologi na, Metropolitan Municipality neraskeunkeun usaha pikeun nyieun Antalya hiji kota dimana unggal daérah kahirupan janten langkung gampang. Kalayan aplikasi mobile anyar anu dimekarkeun ku jasa calakan Kota di Métripitan Metropolitan Departemen Ngolah Data, warga dianggul aksés anu langkung seueur sareng langkung gampang kanggo inpormasi anu aranjeunna hoyong kanggo nganggo tina telepon. Pamaké alat anu nganggo sistem operasi Android sareng iOS tiasa ngundeur aplikasi mobile di Metropolitan Municipality sareng nguntungkeun sareng fasilitas anu ditawarkeun dina seueur daerah tina transportasi ka sistem informasi kota, peta sélulér, budaya sareng kasenian.

Sakabeh kota aya dina kantong anjeun
Hatur nuhun kana System Citymbaran Kota di aplikasi mobile, pamaké alat anu bagerak tiasa janten pamuter aplikasi mobile Antalya Smart City sareng nguntungkeun fasilitas-fasilitas nu ditawarkeun ku Metropolitan Municipality di seueur daérah angkat ka kota pituduh, budaya sareng kajadian kajadian, béja ti apoték nu aya tugas, nyitakeun taksi, jasa kota pinter kana e-munisipalitas jasa.

Mobile App Store
Aplikasi hungkul, anu bakal ngayunkeun belegug dina kahirupan sapopoe sareng ngagampangkeun hirupna di Antalya di handapeun visi perkotaan pinter, dipasang dina Apple Store sareng Google Play Store sareng tiasa dipasangkeun ka rahayat Antalya.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar