Menteri Turki Turhan ngadatangan Control Center Air Traffic

menteri turki turhan ngadatangan puseur kontrol lalulintas hawa
menteri turki turhan ngadatangan puseur kontrol lalulintas hawa

Angkutan jeung infrasturktur Mentri M. Cahit Turhan, Jendral Direktorat Nagara Bandara Administrasi (SAMA) dilongok Turki Air Traffic Control Center.


Menteri Angkutan sareng Infrastruktur Turhan ngadatangan DHMİ Center Control Traffic Air sareng nampi informasi ti otoritas. Ngobrol dina méréndél éta, Menteri Turhan nganyatakeun yén pamaréntahan patalimarga udara dianggap jantung industri penerbangan sareng ngadoar ka jasa suksés maranéhanana. Turhan negeskeun yén hatur nuhun kana kagiatan penerbangan sipil urang tampa tanpa badéhaman kaamanan penerbangan sareng kaamanan penerbangan, Turhan nekenkeun yén reliabiliti sipil sipil Turki di sakuliah dunya sareng negeskeun yén sektor aviation Turki parantos janten modél salaku hasil studi.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar