Western Wagub Tengah on Angkutan Integrated na Logistik Center réngsé

sarta logistik terpadu puseur di Wagub Angkutan Tengah kulon réngsé
sarta logistik terpadu puseur di Wagub Angkutan Tengah kulon réngsé

"Western Mediterranean Logistics Center sareng Integrated Transport Workshop en dikelompokeun ku Süleyman Demirel University ku kontribusina Keçiborlu Municipality dilaksanakeun di Keçiborlu Municipality Centre Cinema and Culture.

Walikota Keçiborlu Yusuf Murat Parlak dihadiran sési mimiti bengkel, Wakil Réktor SDU. Dr Mehmet Saltan, Istanbul Commerce University Fakultas Anggota. Dr Mustafa Ilıcalı, wawakil senior ti Kementerian Angkutan sareng Infrastruktur, akademisi, mahasiswa sareng masyarakat anu ngadatangan.

Walikota Keçiborlu Yusuf Murat Parlak dijadikeun biantara bubuka bengkel sareng ngomong yén anjeunna bahagia mun sumping ka titik ieu dina proyek anu dimimitian tilu taun ka pengker sareng impian. Parlak nekenkeun yén pusat logistik penting dina hal anu perekonomian kota, sareng aksésna anu nganggo sareng pasar sareng struktur geografis Keçiborlu nyayogikeun sadaya kaayaan pikeun puseur logistik.

SDU Wawakil Réktor Dr Mehmet Saltan ogé nyatakeun yén Keçiborlu mawa kasempetan penting pikeun kusabab ciri géografis.

Keçiborlu darat, udara jeung tilu angkutan béda reminding yén mode nu Salt ngandung Karéta Api "Kota kasempetan ieu kedah dievaluasi jadi ogé, ieu téh di puseur logistik bakal ditetepkeun pikeun Keçiborlu, dina Isparta jeung rencana lega bakal nguntungkeun Turki. Keçiborlu bakal meunang-harga anu pantes. "

Universitas Dagang Istanbul Dagang. Dr Dr. Mustafa Ilıcalı SDU sareng Keçiborlu Municipality migawé bareng kalayan bengkel éta penting jeung parantos, émboh anjeunna. Turki Majelis Nasional Grand jeung 22 26. Ilıcalı citing nu dilayanan salaku wakil dina periode, Turki urang "Logistik Master Plan," cenahna disiapkeun. Ilıcalı dikedalkeun kapercayaan nya éta Keçiborlu bakal meunang peunteun anu pantes dina lingkup rencana ieu. Cai mibanda produksi pertanian kuat. Sakumaha urang katingal dina Keciborlu, aya ngan hiji kedah infrastruktur logistik, anu mangrupakeun otoritas pulitik anu pohara kuat. Walikota kacida pentingna di dayeuh. Di dieu ogé, Süreyya Sadi Bilgiç, anu jadi Pupuhu DPRD Pjan DPRD sareng Komisi Anggaran ayeuna ayeuna timbalan Pupuhu Majelis Nasional Grand Turki, ngarojong pendukung dina proyék ieu. Kuring ngarepkeun hasil kongkrit bakal muncul. Abdi ngarepkeun bengkel anu tiasa janten ngembangkeun kana Isparta. "

TCDD Transportation Inc. Mehmet Altinsoy, Kapala Dinas Logistik Direktorat Umum Turki, merenkeun peryogi. Altınsoy salapan puseur logistik di Turki, dijelaskeun yen "urang ngalakukeun leuwih 11 deukeut pusat logistik dina prosés. Keçiborlu caket pisan kana maskapai sareng jalur kareta di jalan raya anu penting dina Antalya. Ieu hiji kauntungan, kami di dieu pikeun ieu. "

Yén lembaga maranéhanana didirikan dua taun ka tukang; Noting yén liberalisasi tina angkutan ti tujuan Altınsoy "km 12740 tina kareta api di Turki. Karéta kilométer 1213 ngarupakeun kareta-gancang, kilométer 11527 sésana anu karéta konvensional. Aya ngan shortcoming a, aya ukur palabuhan di Turki 191 15 dina jaringan rail. Dina kontéks ieu, kuring tiasa ngadamel pernyataan anu sanés Urang lakukeun hiji proyék pikeun nempatkeun karéta di Antalya Port. Deui, éta salah sahiji urang leungit 295 OSB di Turki. Kami ngan aya di 12. Hanjakalna, kami henteu nyambung di wewengkon ieu. Kami parantos ngadegkeun stasiun ngalawan Göltaş Çimento. Urang ngalaksanakeun angkutan ton 500 taunan. " Altınsoy, Isparta, Burdur, Antalya laju kareta cepet luhur, nyingkah Injil masihan berita nu hadé ku ngabagikeun inpormasi. “Gümüşgün bakal pangpentingna dina mindahkeun stasiun ide dina mangsa nu bakal datang, sareng anjeunna nambihan yén aranjeunna ngarencanakeun pikeun nyokot céri Isparta ti dieu ka Rusia taun saterusna.

Saterusna, Prof Dr Mustafa Ilıcalı presided dina sesi ilmiah. Dina sési ilmiah, Bilal Tırnakçı, nimbalan Jéndral Diréktur Peraturan kareta, Kamentrian Angkutan sareng Infrastruktur, Kemal Güney, Kapala Dinas Logistik Kementerian Angkutan sareng Infrastruktur, Kamentrian Angkutan sareng Infrastruktur TCDD Taşımacılık A.Ş. Direktorat Umum Dinas Logistik Mehmet Altınsoy, Isparta Timbalan Diréktur Propinsi Dagang Mehmet Akif Ülger sareng Isparta Diréktur Propinsi Pertanian Pertanian Pertanian Murat Dolunay analisa proyék ieu.

Dina soré dina sesi ilmiah ti Séptémber Western Tengah Logistik Pusat sareng Wengkel Angkutan Integrasi, Süreyya Sadi Bilgiç, Wakil Speaker DPRD Nasional Majelis Turki, Réktor Prof.Dr. Dr İlker Hüseyin Çarıkçı, Timbalan Isparta Mehmet Uğur Gökgöz, Walikota Keoriborlu Yusuf Murat Parlak, Gubernur Distrik Keçiborlu Okan Leblebicier, akademisi, mahasiswa sareng masyarakat anu ngadatangan hadir.

Dimimitian ku hiji gagasan sareng imajinasi, éta sumping ka titik ieu

Dina beurang, mimiti tina protokol anu nyarioskeun saméméh rapat ilmiah SDU Réktor. Dr Ilker Huseyin Carikci. propesor Dr Carikci nyarios yén Proyék Pusat Logistik dimimitian 5 sababaraha taun ka pengker salaku impian jeung gagasan. Nyarios yén Keçiborlu perenahna di tengah jaringan tanah angkutan, hawa sareng kareta jeung aya jalan tol mumpuni, Çarıkçı dituluykeun: Inggris Urang dikaitkeun jeung Walikota Fikri Keçiborlu Yusuf Murat Parlak. Simkuring dibawa ka titik ieu. Urang ogé bakal nyababkeun kaluaran ilmiah ti bengkel ieu kana buku. Kami masalah. Urang bakal ngadukung clustering nu. SDU ngadegkeun Sakola Aviation Sipil sakumaha terang sadayana. Konstruksi ampir réngsé. Dina tahap ieu, mere kami rojongan hébat Timbalan Pupuhu Majelis Nasional Grand Turki Süreyya Sadi Bilgiç abdi hoyong hatur sakali deui. "

Carikci, "Kuring hoyong bagikeun warta hadé tina di dieu," manehna ngadawuh: "Sakola Aviation Sipil nyieun fakultas bakal matak YÖK. Salaku SDU, urang ngadukung klaster aviation ku cara ngeplak sadaya fasilitas kami. "

Isparta timbalan Mehmet Ugur Gökgöz senang dina biantara-na di bengkel, ceuk maranéhanana nyoba boga kakuatan pikeun Turki sejahtera. Gökgöz nyatakeun yén bareng jeung kaluaran ilmiah Jawa Barat Tengah Tengah Logistik sareng Wengkel Angkutan Integrated, maranéhna bakal ngadamel usaha pikeun realisasi proyék sareng janten nilai Isparta bakal leuwih penting ku segi pamekaran, damelan sareng perdagangan.

Timbalan Pupuhu DPRD Süreyya Sadi Bilgiç nyarios yén logistik mangrupa salah sahiji daérah anu paling penting dina dunya. Misalna hiji organisasi voicing kapuasan jeung palaksanaan Bilgiç, noting nu prepares Logistik Master Plan Republik Turki nepi ka attain nilai ieu kana Keçiborlu ogé prédiksi gateway sadunya ka Tengah kulon. Bilgiç nyatakeun yén proyék jalan tol anu bakal nyambung Antalya ka Istanbul sareng Ankara dikeureuyeuh sareng nyarios, "Moal lami deui bakal ngaliwat Keçiborlu di jalan raya. Sakumaha anjeun terang terang, Kualitas High Speed ​​Kacepatan Luhur (YHT) bakal nembus Keçiborlu. Dina menit 40 kami bakal darat di palabuhan (Antalya Bay). Sakola Aviation Land nyaéta di dieu. Aya hiji bandara. Lukisan Pesawat, pamaliharaan, perbaikan hanggar. Aya pangusaha swasta di daérah ieu. Kami hoyong ngadamel Isparta basa pangropéa di aviation. Project The West Mediterranean Logistics Center Project, anu bakal disebarkeun di Keçiborlu, bakal ngadukung tujuan penerbangan. "

Bilgic nganggap anjeunna henteu mikir Puseur Logistik Wétan Tengah Tengah ukur nasional. Bilgiç, anu miharep ieu janten leg internasional, ngadawuh, güv Anu panggih sagalana aya kapercayaan. Urang bakal ngadegkeun panerapan kuat. Kalayan Europeropa, Aprika, Far East, urang bakal ngahontal dagang, pariwisata sareng integrasi kuat kalawan dunya. Urang bakal ngahijikeun Keçiborlu kana dunya sadayana. "

Lokakarya ieu dituluykeun sareng sesi ilmiah sanggeus pidato protokol.

Sidang ilmiah anu judulna Yük Angkutan angkutan kalayan Langkung ti mode-angkutan "ditunjuk ku SDU Dean of Fakultas Teknik. Dr Serdal diarahkeun tukang ngaput teh. Dina rintakan Prof. Gazi University. Dr Hülagü Kaplan, Kamentrian Angkutan sareng Infrastruktur Timbalan Jendral Pekerjem Barang Bahaya sareng Angkutan Gabungan Sinan Kuşçu, Departemen Umum Transportraspor sareng Infrastruktur Daya Perdagangan and Transportasi Gabungan Kapala Dinas Angkutan Gabungan Bülent Süloğlu, Departemen Umum Infrastruktur Direktorat Jalan Raya Kerim Cicioğlu , Ramazan Dursun ti Departemen Kaamanan Aviation, Direktorat Umum Penerbangan Sipil, Kementerian Angkutan sareng Infrastruktur, Emre Bulut, Turkish Airlines Cargo Manager, lantai.

Kaluaran ilmiah bengkel bakal dipedalkeun ku SDU Publishing House.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar