Sistem Marmaray Suburban Stasion Marmaray sareng Jadwal Bayaran Marmaray

sistem marmaray suburban stasion marmaray sareng jadwal harga marmaray
sistem marmaray suburban stasion marmaray sareng jadwal harga marmaray

Marmaray, Istanbul jeung Kocaeli di Turki anu sistem rail komuter porsi kota. Pangwangunan Torowongan Marmaray handapeun Bosphorus sareng di Éropa Halkalı sareng Gebze di sisi Anatolian sareng ngalegaan sapanjang Laut Marmara. Konstruksi dimimitian dina 2004 sareng tanggal parantos proyék diumumkeun salaku April 2009. Nanging, telat kajantenan kusabab pamanggihan sajarah sareng arkéologis henteu katutup salami diajar sareng tahap mimiti proyék 29 dilebetkeun kana jasa dina Oktober 2013. Tahap kadua réngsé sareng 12 Mart sumping kana jasa dina 2019.

Proyék, torowongan tabung cair (1,4 km), pangeboran torowongan (total 9,4 km), torowongan on-off (total 2,4 km), tilu stasion bawah tanah anyar, Stasion bawah tanah 37 (direnovasi sareng pamutahiran), pusat kontrol operasi anyar, situs , bengkel, fasilitas pangropéa, jalur katilu anu anyar bakal diwangun dina taneuh, sareng kendaraan karéta modéren kanggo karéta 440 bakal pasokan.

Marmaray Sajarah

Persiapan

  • Studi kemungkinan munggaran munggaran réngsé dina 1985.
  • Studi kaunggulan sareng révisi rute réngsé di 1997.
  • Kasepakatan pinjaman JBIC TK-P15, 17 ditandatanganan dina Séptémber 1999.
  • Dina Musim semi 2000, prosés Pra-kualifikasi konsultan mimiti dimimitian.
  • 28 Dina Agustus 2000, usulan katampi ti Konsultan.
  • Kontrak Layanan Teknik sareng Konsultasi ditandatanganan dina Désémber 13 sareng Eurasia Joint Venture.
  • 15 Maret 2002 Konsultasi Layanan diluncurkeun.
  • 25 Dina Juli 2002, survey geotéknik sareng investigasi dimimitian.
  • 23 Dina Séptémber 2002, survey Bathymetric dina Bosphorus dimimitian.
  • 2 Désémber 2002 ngamimitian pangeboran laut jero Bosphorus.
  • 6 Dina Juni 2003, Dokumen Tender of BC1 (Rail Tube Tunnel Crossing and Stations) dikirim ka Kontraktor anu diperyogikeun.
  • 3 On Oktober 2003, kami nampi tawaran ti Kontraktor pikeun BC1 (Rail Tube Tunnel Crossing and Stations).

Fase konstruksi

  • BC1 (Rail Tube Tunnel Crossing and Stations) 3,3 milyar TL, bisnis CR1 (Perbaikan Suburban Perbaikan): 1,042 milyar - €, CR2 (Pasokan Kendaraan Railway): 586 juta €, Layanan Konsultasi: 264 juta TL. Proyék dibiayaan ku Jica-Japan Bank for International Cooperation, Council of Europe Development Bank sareng European Investment Bank.
  • Dina Méi 2004, SM1 (Rail Tube Tunnel Crossing and Stations) Kontrak ditandatanganan sareng TGN Joint Venture.
    Tanggal Agustus 2004, situs konstruksi dikirimkeun ka TGN.
  • Oktober konstruksi dimimitian ti 2004.
  • 8 Dina Oktober 2004, sauran pikeun prequalification dilakukeun pikeun Kontraktor ngeunaan kontrak CR1 (Suburban Improvement).
  • 1 tina € 1 juta ti Bank Investment Éropa pikeun usaha CR200 (Perbaikan Suburban). Pinjaman tranche, Konvénsi A (Teuing: 1 TR), 22.693 dilaksanakeun ku kakuatan ku Kaputusan Déwan Menteri tanggal Oktober 22 sareng nomer 2004.
  • 1 tina Bank Investment Éropa pikeun usaha CR450 (Perbaikan Suburban) tina € 2 juta. kiridit tranche, Konvénsi B (Henteu: 23.306 TR), 20 ngalaksanakeun kakuatan ku kaputusan Déwan Menteri tanggal Pebruari 2006 sareng nomer 10099.
  • Tawaran bisnis CR1 (CR1 Suburban) ditampi dina 15 Pebruari 2006 sareng tawaran anu panghandapna dijemput ka Alstom Marubeni Doğuş (AMD) Rundingan kontrak Grup.
  • Pinjaman 1 juta ti Bank Investment Éropa pikeun usaha CR400 (Perbaikan Suburban), Konvénsi CR2 (Henteu: 23.421 TR), 14 dilaksanakeun ku Kode Keputusan Déwan Menteri tanggal Juni 2006 sareng 10607.
  • BCNNX (Rail Tube Tunnel Crossing and Stations) aya hubunganana sareng padamelan torowongan pangeboran Ayrılıkçeşme sareng TBMs Yedikule (Mesin Tunneling) 1 Désémber 21 mimiti damel sareng upacara.
  • Unsur terowong tabung anu munggaran pikeun BC1 (Rail Tube Tunnel Crossing and Stations) - - Unsur E11) dilebetkeun dina parut digali di handapeun Bosporus dina 24 Maret 2007.
  • Dina lingkup CR1 (CR1 Suburban Lines Improvement) karya, tanggal 21June 2007, Alstom Marubeni Doğuş (AMD) Grup dikirimkeun kiriman.
  • BC1 (Rail Tube Tunnel Crossing and Stations) mangrupikeun ruang lingkup 7. Unsur terowong tabung anu dicelup (elemen E5) disimpen dina 01 Juni 2008 kana paral anu digali di handapeun Bosphorus.
  • CR2 (Pasokan Kendaraan Railway) Tender 07 diluncurkeun dina Juni 2007 sareng 12 Maret 2008 nampi tawaran ti tenderers.
  • CR2 (Pasokan Kendaraan Railway) Tender 10 pungkas dina Nopémber 2008 sareng kontrak disaluyuan sareng HYUNDAI ROTEM.
  • BC1 (Rail Tube Tunnel Crossing and Stations) Dina ruang lingkup kerja, TBM (Mesin boring Tunnel), anu mimiti digali tanpa pamisahan, ngahontal Üsküdar Scissor Tunnel dina bulan Pebruari 2009.
  • 4 Agustus Dina 2013, Marmaray, anu konstruksina parantos réngsé dina laju 95%, parantos ngamimitian uji coba.
  • 29 Oktober Panggung mimiti diluncurkeun di 2013.
  • CR3 (Proyék Perbaikan Suburban) dilaksanakeun ku perusahaan Spanyol Obrascon Huarte Lain sareng tanggal parantosan direncanakeun salaku 2019.
  • 12 Maret parantos atos dina 2019.

Telat di Marmaray

9 Mei Penggalian arkéologis tos dimimitian di 2004. Sésa-sésa penting penting parantos digali sareng para ahli arkeolog sareng handapeun arah Muséum Radénologis Istanbul. Panalungtikan di jero cai parantos janten pikagumbiraeun anu sakumna dunya. Kalayan anggaran Marmaray, khazanah ti abad ieu dipedar. Dina mangsa proyék Marmaray, lembaga anu aya hubunganana diayakeun damel pikeun ngirangan karusakan sajarah monumper bawah tanah. Studi éksténsif geus dilakukeun di daérah anu rentan. Ngan sateuacan fase nawar, hiji inventory tina struktur bersejarah sapanjang rute disiapkeun sareng posisi patuh. Proyék ieu kalebet Üsküdar, Ayrılıkçeşme sareng Kadıköy; Monumen sajarah di Sirkeci, Yenikapı sareng Yedikule di sisi Éropa dirémbak. Diréktur rarancang kota Istanabul Metropolitan Munisipalitas bakal ngawangun musium di Yenikapi kalayan monumen sajarah. Di hareupna, Yenikapı bakal damel sareng kapal-stasiun kapal museum sareng produk sajarah buatan tangan.

Kalayan persetujuan Pelestarian Daérah Istanbul Warisan Budaya sareng Alam, gedung bersejarah dina situs Yenikapı cut & cover station parantos dibébaskeun sareng stasion ieu bakal diwangun deui sabada konstruksi. Luyu sareng solusi panitia panyalindungan, Kızıltoprak, Bostancı, Feneryolu, Maltepe, Göztepe, Kartal, Erenköy, Yunus sareng Suadiye stasiun bakal dijaga di tempat anu tos aya kusabab ciri-ciri sajarahna. Diantara artefak anu kapendak nyaéta kapal 36, palabuhan, tembok kota, torowongan, makam raja, sareng tapak suku 8.500 taun ka tukang. Dina total, papanggihan sareng artefak 11.000 diékstrak. Artefak sajarah anu kapendak dina ékskavasi bakal dipidangkeun dina Pusat Pamindahan Yenikapı sareng Archeopark Area, anu bakal aya bentuk stasion musieum.

Alesan pikeun reureuh jalur tabung nyaéta sésa-sésa arkeologi Kakaisaran Bizantium sareng studi arkeologis anu dilakukeun di Üsküdar, Sirkeci sareng Yenikapı dimana 2005 di daratan ku Éropa. Hasil tina penggalian 4. Theodosius Port, palabuhan pangbadagna kota ieu dina abad ka-18, teu kabeungkeut.

Modéren karéta api anu parantos aya teu acan dimimitian, sanaos teu aya halangan; Pendik - bagian Gebze di 2012, Sirkeci - Halkalı sareng Haydarpaşa - bagian Pendik ditutup pikeun diropea dina 2013. 24 parantos diumumkeun salami genep bulan kumargi telat, sareng 12 parantos dilayanan dina Maret 2019.

Rute Marmaray

Marmaray, Haydarpaşa-Gebze sareng Sirkeci-Halkalı jalur pinggiran kota ningkat sareng dihubungkeun sareng Torowongan Marmaray. Kalayan parantosan tahap kadua, garis 76,6 km-panjang jalan sareng stasiun 43.

Nalika pangwangunan réngsé, jalur ngahubungkeun ka Marmaray, 1,4 km. (Tunnel tube) sareng 12,2 km. (pangeboran torowongan) TBM di sisi ofropa tina pameuntasan Bosphorus Halkalı- Sirkeci rencanana panjangna kirang langkung 76 km di sisi Anatolian, antara Gebze sareng Haydarpaşa. Karéta api di buana béda ditambih ku torowongan tube ubin handapeun Bosphorus. Kalayan jero 60,46 méter, Marmaray gaduh torowongan tube jero anu paling jero di dunya anu dianggo ku sistem rel.

Gebze-Ayrılık Fountain na Halkalı- Jumlah jalurna antara Kazlıçeşme nyaeta 3, jumlah tina garis Ayrılık Çeşmesi sareng Kazlıçeşme nyaeta 2.

Jasa Marmaray

Jam kerja anu tiasa dianggo dina sistem nyaéta saperti kieu;

  • Karéta doméstik

Kareta panumpang bakal tiasa nganggo torowongan tabung dina interval jam 06.00-22.00.

  • Karéta Intercity

Kareta panumpang bakal tiasa nganggo torowongan tabung luyu sareng jadwalna.

  • Kareta kargo

Aranjeunna bakal tiasa nganggo sistem dina interval waktos 00.00-05.00.

Marmaray parantos nyayogikeun jalma-jalma 1.000.000 rata-rata poean pikeun taun kahiji ti saprak dibuka na, sanaos pamiarsa 136.000 poean. Gebze-Halkalı bagian diperkirakeun ngahontal target poean panumpang 1.000.000. Penerbangan 365 100.000 dilakukeun di Marmaray nalika siang sareng jumlah 50 juta panumpang diangkut. 52% panumpang nganggo garis Marmaray ti sisi Éropa sareng 48% tina sisi Anatolian.

13 Maret Taun 2019, tarif sapertos kieu:

Jumlah stasiun Tam ngurangan Ngurangan-2
1-7 2,60 1,25 1,85
8-14 3,25 1,55 2,30
15-21 3,80 1,80 2,70
22-28 4,40 2,10 3,15
29-35 5,20 2,50 3,70
36-43 5,70 2,75 4,00

Stasiun Marmaray

Aya opat puluh tilu stasiun garis dina 76,6 kilométer Marmaray, anu sadayana ditumpurkeun. [19] Tilu puluh dalapan ti antarana aya di Istanbul sareng lima di Kocaeli. Kulon ka wétan masing-masing Halkalı, Mustafa Kemal, Kucukcekmece, Florya, Akuarium Florya, Yesilkoy, Yesilyurt, Atakoy, Bakirkoy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlicesme, Yenikapi, Sirkeci, Uskudar, Pancuran Pancuran, Sogutlucesme, Feneryolu, Goztepe, Erenkoy, Suadi Pantai Sureyya, Maltepe, Cevizli, Karuhun, Virgo, Samoja, lauk lumba-lumba, Pendik, Kaynarca, tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu, Guzelali Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Cayirova, Fatih, Osmangazi, stasiun Darica sareng Gebze ngaladénan. Stasiun Sirkeci, Üsküdar sareng Yenikapı aya di handapeun taneuh sareng stasion sanésna di luhur taneuh.

Ti Air mancur Ayrılık, Üsküdar sareng stasiun Yenikapı ka metro Istanbul; Stasion Kucukcekmece sareng Sogutlucesme ka mérek, stasion Sirkeci nuju trem, stasion Yenikapi tiasa ditransfer ka fén IDO. Kisaran stasion rata-rata nyaéta 1,9 km. Panjang stasiun sahenteuna sahenteuna 225 meter.

Marmaray Karéta

Dina tahapan Pabrik Kenderaan Railway CR2, dugi ka taun 2013, jumlahna gerbong 38 gerbong 10 anu diwangun ku gerbong 12 anu nganggo 5 sareng 440 gerbong sareng 50 diimpor ti Koréa Kidul. Pakakas 586 ngan ukur gerbong 5 tina total biaya 12 juta dolar, dilebetkeun kana jasa dina 2013 kalayan ngawitan bagian suburban antara Ayrılıkçeşme sareng Kazlıçeşme. sistem henteu tiasa dilebetkeun kana jasa. Setét anu katampi di 10 masih kénéh dianggurkeun di Stasion Railway Haydarpaşa.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar