Tatvan dok Jalan Nyieun Anyar 5 Hasil kuantitas lembut

Total jalan anyar darmaga tatvan dijieunna tina hasil lembut
Total jalan anyar darmaga tatvan dijieunna tina hasil lembut

Tatvan dok Jalan Nyieun Anyar 5 Hasil kuantitas lembut


Perusahaan Kareta api Nagara TC TCDD 5. 2019 / 25470 GCC kalayan biaya kira-kira 5.003.873,24 TL di Direktorat Meuli Daerah (TCDD) ngalebetkeun lembut 5 kanggo lembut Pangwangunan Jalan Jalan 19 Anyar ka Pier Tatvan sareng kontrak disaluyuan dina 3.492.644,78 kalayan nawar 20.03.2019 TL. Perusahaan 2, anu ilukeun dina lembut teh, ngalebetkeun nawar sahandapeun nilai wates.

Lembarna diayakeun ku pananjaran pangeusina 8 Piece Scissors 49 E1 Beton Sleepers, jalur na penggalian penggalian sareng subbalast. Durasi gawéna nyaéta 180 (saratus dalapan puluh) dinten kalénder ti panimia tempat.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar