mobil turkiyenin bakal SUV listrik
umum

Turki urang Mobil bakal Electric SUV

ngimpi mobil domestik Turki urang datangna leres. Turki urang Automobile perusahaan Grup (TOGG) bakal di jalan di mobil bakal dihasilkeun ku 2022. Model anu munggaran anu bakal dilakukeun bakal janten 100 listrik SUV. Turki urang Automobile perusahaan Grup [Lainna ...]

Hasil TCDD staffing ngawangun cekimi
06 Ankara

TCDD 356 rekrutmen Hasil ngumumkeun

Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) durasi teu katangtu dina gaw gaw (permanén) bisa dicokot kana 169 bisa ngajalankeun ku kontrak pagawean; Karyawan Organisasi Karéta 86, 42 Railway Road Construction, Maintenance and Repair Machine Operator, [Lainna ...]

bulteni lembut
lembut buletin

RayHaber 30.04.2019 Bulletin Lembut

Ankara-Istanbul YHT 2. Tahap Kilang kitu pikeun cadang Bagian Supply TÜDEMSAŞ Dina Yaptırılacaktır jalan aspal perbaikan Kareta api bakal kapanggih mun Toko tram Alat keur Phase xnumx'ünc of Antalya (lembut dibolaykeun)


sprayers dinyana ti TCDD
24 Erzincan

TCDD ti nyemprot Siaga

Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) ti pernyataan ditulis, propinsi jeung kabupaten Sivas-Kayseri-Erzincan-Erzurum-Kars wates di jero garis rail jeung stasion 02 Méi-27 nyemprot bagian tina gelut grazing ti tanggal Méi 2019 [Lainna ...]