Presiden Aktas, Masalah Transportasi Bursaray kalawan Listened

Presiden aktas listened ka warga nu aya dina subway nu
Presiden aktas listened ka warga nu aya dina subway nu

Walikota Perbandaran Metropolitan Bursa Alinur Aktaş nampi ucapan salamet ti warga sareng ngadangukeun masalah di subway ti stasion Osmangazi. Présidén Aktaş, khususna nalika usaha ngoptimalkeun signalization réngsé menit 3.75, waktos tunggu bakal dikirangan ka 2 menit, ngingetkeun yén kualitas sareng kenyamanan angkutan umum bakal langkung saé.

Walikota Metropolitan Alinur Aktaş, anu parantos ngalengkepan marathon pamilihan intensif, terus ngahiji sareng bagian anu béda dina masarakat. Salah sahiji eureun mimiti Présidén Aktaş, anu ngalenyepan masalah warga dina angkot umum langsung tina sungut, nyaéta deui stasiun metro. Stasiun Osmangazi numpak subway ti Présidén Aktas, dimana perdagangan sareng warga patepung minat dipikaresep di daérah éta. Walikota Aktaş, nginum kopi sareng ngobrol sareng warga, ogé ngucap syukur ka warga. Lajeng, stasion turun ka Présidén Aktas, subway, Acemler Bursaspor Station sareng teras ngobrol sareng warga-warga sapanjang perjalanan.

"Kami bakal resep Bursa"

Walikota Aktaş ngingetkeun yén aranjeunna gaduh empati dina sadaya padamelan na sareng aranjeunna parantos nempatkeun diri di tempat warga sateuacan damel jasa, sareng éta bari ngajaga investasi di angkutan, warga tetep transportasi séhat sareng séhat di payuneun. Aktaş ngingetkeun yén optimalisasi sinyal dina angkutan karéta terus sareng saur: en Urang ngalakukeun empati sareng warga nalika ngalakukeun padamelan urang. Kami ngagaduhan masalah transportasi. Urang ayeuna ngoptimalkeun signalisasi. Kuring ngarepkeun éta bakal di Juni 2020 sareng urang bakal ngagaduhan kasempetan ngalaksanakeun langkung panumpang. Ku alatan éta, menit 3.75 antara dua gerbong ieu bakal diréduksi jadi menit 2. Dinten ieu kami papanggih sareng warga kami. Kami nampi ucapan sareng hatur nuhun. Kami hatur aranjeunna pikeun rojongan na. Kami ngadengekeun masalah anu aya hubunganana sareng angkot sareng naon anu aranjeunna hoyong terangkeun ka kami. Mudah-mudahan, urang bakal ngajantenkeun Bursa langkung diaksés sareng investasi anu bakal urang lakukeun ngeunaan transportasi. Éta nalika urang bakal ngalaman kasaimbangan anu nyata sareng kesenangan Bursa ”.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar