Jumlah Kyai di Istanbul Airport 405 sarébu diliwatan

médan bandara Istanbul of Jumlah panumpang sarébu gecti
médan bandara Istanbul of Jumlah panumpang sarébu gecti

General Airlines Turki Airlines (THY) Bilal Ekşi, Istanbul Airport 405 to date, dintenna nyarios yén aranjeunna ngaladénan langkung ti sarébu panumpang. Kami nyieun 6 sarébu penerbangan 3 sareng kami tos seueur langkung ti sarébu panumpang 214 di Bandara Istanbul dimana urang bakal ngalih dina April. Kami bakal ngahontal target 405 kami kalayan proyék gedé ".

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar