TÜVASAŞ strategis Studi Plan nahan Dina stakeholder Wagub internal

rencana strategis TÜVASAŞ calismalari workshop stakeholder dina wengkuan tina sangsi
rencana strategis TÜVASAŞ calismalari workshop stakeholder dina wengkuan tina sangsi

"Olawan Stakeholder Internal olan, salah sahiji tahap penting dina Rencana Strategic tina periode 2020-2024 TÜVASAŞ, diayakeun di Hotel Sakarya Sen dina bimbingan" TÜBİTAK-TUSSİDE ".

Nalika nangtoskeun prinsip dasar sareng kawijakan TÜVASAŞ, target jangka panjang sareng jangka panjang sareng metode anu kudu dituturkeun pikeun ngahontal sumber ieu, pendapat sareng saran nampi ti anggota lembaga pangembangan strategi perusahaan sareng karyawan sadaya departemén organisasi sareng wawakil serikat dagang operasi dina organisasi.

Dina rapat komprehensif PNS sareng pagawé, opini pamilon, saran sareng kritik ngeunaan Institusi, kakuatan sareng kalemahan perusahaan, kasempetan sareng ancaman bakal dianggo salaku data dina pangajaran Rencana Strategic.

Rencana strategis ieu, anu bakal disiapkeun kanggo nyayogikeun jaman 2020-2024, bakal dijalankeun salaku jalan raya pikeun proyék-proyék anu direncanakeun pikeun dilaksanakeun dina lima taun ka hareup sareng kagiatan utama anu rencanana dilaksanakeun.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar