Dina Hasil 367 079 + Km Walungan Çaycuma Zonguldak Line Aspal Overpass Sasak Konstruksi Gawé lembut

irmak garis zonguldak km di ÇAYCUMA overpasses konstruksi aspal mangrupa hasil lembut teh
irmak garis zonguldak km di ÇAYCUMA overpasses konstruksi aspal mangrupa hasil lembut teh

Dina Hasil 367 079 + Km Walungan Çaycuma Zonguldak Line Aspal Overpass Sasak Konstruksi Gawé lembut

Jalur Kareta api Nagara Turki TCDD 2, Direktorat Service Ngayakeun Daerah (TCDD) 2019 / 146795 Irmak Zonguldak Line sareng biaya dumasar 2.472.814,19 TL, 367 TL Km 079 + 2.307.012,00, Çaycuma overpass sasmita karya konstruksi aspal Dagang Company Limited.

Lembarna diayakeun pikeun karya jalan tina sasak overpass overaycuma di Irmak Zonguldak Line Km 367 + 079. Tanggal munggaran 08.04.2019 Tanggal tungtung 30.09.2019.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 04

Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

Nopémber 4 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Sal 05

Ngayakeun bewara: asuransi Service Alınacaktır

Nopémber 5 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar