Tilu Tawaran Perusahaan Turki kanggo Panawaran kanggo Bélokan Beungkeut di Almaty

nawar sistem lembut lampu rél almati pikeun tilu pausahaan Turki
nawar sistem lembut lampu rél almati pikeun tilu pausahaan Turki

Opat konsorsiums ngalebetkeun tawaran pikeun tawaran kadua tahap dina Project City Light Rail Kazakhstan di Kazakhstan. Dipilih Urang rék ngodérniskeun sareng ningkatkeun sistim transpor kami dumasar kana solusi anu penting, cenah Yelena Yerzakovich, wawakil Almaty Electrotrans dina Summit UITP Global Transport Public di Stockholm.


Opat konsorsiums anu nawar kanggo nawar nyaéta kieu:
1- Itochu Corporation, CAF na Makyol diwangun ku ITOCHU Corporation (Jepang, Spanyol, Turki)
2-Enka (Turki)
3-CMEC (Cina); CMEC China Mechanical Engineering Company, CHSR China High Speed ​​Railway Technology Ltd. CRCC China Railway Group Co., Ltd.
4-Kuring Alton Kazakhstan (Perancis, Jepang, Turki), Marubeni Corporation, Alstom Kazakhstan, Gülermak diadegkeun ku Meridiaan abdi.

Konsorium unggul bakal nanggungjawaban kanggo katerangan sareng konstruksi jentre sakabéh sistem rail rail, kaasup bengkel, gudang sareng fasilitas kontrol kantor sareng kantor.

Sistem Light Rail Rail Almaty bakal janten jalur km 36 anu ngalayanan stasiun 22.7 sareng gudang di kacamatan Alatau sarta bakal ngahubungkeun jalan utama ka Almaty. Jalan Jalur, Momyshuly sareng Tole bi bakal meuntas jalan Panfilov sareng kuadrat Astana sareng Makatayev na jalan Zhetysuskaya.

Di jalur Light Rail Rail Алматы, kandaraan kareta lampu rail 36 bakal ngalayanan sareng ngangkut panumpang antara 76.000 sareng 112.000 per poé.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar