Nagara Altinordu Boga Aspal Kersa
52 Tentara

Nagara Altınordu Boga Aspal Kersa

Perbandaran Metropolitan Ordu, Altınordu Sayuran sareng Camp Buah Hali salaku karya aspal panas anu dilakukeun. Walikota Perbandaran Metropolitan Ordu Mehmet Hilmi Güler ngungkabkeun, hal Sateuacan urang nyandak kantor, padagang urang nembé ngalereskeun aspal panas anu parantos aya. [Lainna ...]

simpang terminal muka
38 Kayseri

Terminal tingkat simpang muka

Walikota Perumahan Métopolitan Kayseri Memduh Büyükkılıç nyarios yén aranjeunna paduli ngeunaan kualitas sareng kanyamanan dina transportasi sareng yén aranjeunna neraskeun investasi tanpa ngalambatkeun. Walikota Büyükkılıç, salah sahiji investasi transportasi Terminal Junction 15 Terminal dina bulan Juli [Lainna ...]