Saudi Arabia sapuk kanggo karéta hyperloop
966 Saudi Arabia

Saudi Arabia sapuk kanggo Trip Hyperloop

Saudi Arabia, Hyperloop dianggo kanggo pipah karéta dimimitian ku prioritas pausahaan Virgin Hyperloop One. Kalawan sistem ieu, perjalanan karéta bakal diréduksi ti jam 10 ka menit 76. Generasi anyar tina kareta Hyperloop, nunjukkeun yén bakal datang tina masa depan anu katingalina [Lainna ...]

kontrol kedap tina pamakéan motor di taman
41 Kocaeli

Kontrol Strasi Paké Motor di Sekapark

atraksi Sekapark di Kocaeli, nyaéta salah sahiji tempat dimana belegug hirup. Munisipalitas Metropolitan, anu ngamungkinkeun para warga anu sumping di Sekapark sareng kulawargana pikeun waktos nyéépkeun waktos anu tenang, teu dilarang nganggo kawasan héjo sareng jalur sapedah. [Lainna ...]