Jadwal sareng Jadwal tiket karéta Ankara Konya Jémpél Luhur

Ankara Konya Kacepatan Laju Luhur
Ankara Konya Kacepatan Laju Luhur

Jadwal Tiket Sepur Kacepetan Tinggi Ankara Konya sareng Jadwal: Salah sahiji karéta laju anu gancang angkat ti Ankara nyaéta YHT Ankara Konya. Kalayan proyék ieu, anu nyederhanakeun kahirupan sareng ngahémat waktos, jam 1 antawis Ankara sareng Konya dikurangan ka menit 50. Karéta laju gancang ieu langkung nguntungkeun sareng ekonomis, khususna pikeun panumpang dina bisnis sareng pelatihan latihan. TCDD Transportation parantos ngagunakeun sadaya jinis téknologi sareng téknologi modéren dina karéta laju anu luhur sareng parantos ngahijikeun sadaya téknologi kana sistem na arah ieu.

Karéta Api Kacepetan Ankara Konya ngajalankeun unggal dinten. Durasi rata-rata perjalanan ieu nyaéta jam 7 sareng 1 menit. Eryaman sareng Polatlı eureun. Aya dua pilihan tikét, nyaéta standar sareng fleksibel. Panumpang gratis kanggo mésér tikét naon waé. 50 karéta laju-jinis kacepetan kaasup hiji 2 + 2 kelas ekonomi katrol sareng kelas bisnis pulley 2 + 2. Waktos ieu mangrupikeun waktos anu pas, janten teu aya gerbong sareng tuangeun.

Korsi kursi ergonomis, lemes sareng sabuk korsi jokir pikeun panumpang kanggo ngarambat ngarumuskeun sareng nyaman. Ku cara ieu, perjalanan anu aman sareng nyaman ditawarkeun ka panumpang sapanjang perjalanan.

Ankara Konya Speed ​​Speed ​​Train Times

Ankara-Konya YHT parantos angkat tina titik anu tangtu sareng ngajantenkeun perjalanan ti Ankara ka Konya saatos menit 7. Di handap ieu mangrupikeun méja di mana garis Ankara-Konya YHT indit ti stasion leuwih jéntré.

Jadwal Kareta Laju Ankara Konya

(Leres tina 08.12.2019)

Ankara-Konya
Tren
teu
Ankara
kamangkatan
ACCESS Polatli Konya
kasumpingan
waktu
1 81201 06: 20 06: 38 07: 02 08: 08 1: 48
2 81203 09: 20 09: 38 10: 02 11: 08 1: 48
3 81205 12: 00 12: 18 13: 44 1: 44
4 81207 14: 35 14: 53 15: 17 16: 23 1: 48
5 81209 17: 55 18: 13 18: 37 19: 43 1: 48
6 81211 20: 40 20: 58 21: 22 22: 28 1: 48

Stasion Karéta Api Speed ​​Ankara Konya

  • Ankara
  • eryaman
  • Polatli
  • Konya

Harga tiket karéta api Ankara Konya High Speed

Harga tiket karéta Tinggi Ankara-Konya £ 31'Dr. Dina waktos anu sami, diskon khusus sareng kasempetan ditawarkeun ku TCDD Transport pikeun kelompok padamelan sareng umur ageung. Upami anjeun janten anggota dina umur ieu sareng kelompok profésional, anjeun tiasa nikmati kauntungan-kauntungan ieu.

  • Laju diskon 50 lumaku pikeun panumpang, warga anu umurna 65, barudak umur 7-12, sareng barudak umur 0-6 di pamenta.
  • Sing saha jalma nu dijudulan perhatoskeun bébas dibérésan barudak disusun ku barudak umur antara 0-6, pérang perang sareng sadulur munggaran, warga sacara cacad parah, atlit nagara sareng syahid gelar.
  • Diskon% 20 diterapkeun ka panumpang, jalma ngora, guru, warga 13-26, anggota pencét, kelompok anu nampi tiket kanggo jalma 60, anggota ABRI Turki sareng panumpang anu mésér tikét babak-lalampahan ti stasiun anu sami.
  • Catetan: Beus ti Konya Karaman ka YHT disayogikeun.

jam YHT keur waktos ayeuna ti tanggal 08.12.2019 Klik di dieu

Kanggo Karéta YHT Ayeuna sareng Sambungan Beus Kusabab 08.12.2019 Klik di dieu

Kéngingkeun tikét Kacep Luhur Speed ​​online Klik di dieu

Peta Karéta Apél Kacepetan Ankara Konya

Milarian Berita Railway

1 Trackback / Pingback

  1. 2019 Harga tiket laju anu gancang sareng waktos - RayHaber

koméntar