TCDD Kareta api Peta - Resolusi Tinggi

TCDD panumpang peta angkutan 2
TCDD panumpang peta angkutan 2

Karéta peta TCDD - Resolusi High: Républik Turki Propinsi Kareta api atawa sakeudeung TCDD, Ngatur angkutan kareta di Républik Turki nyaéta operasi sarta ngadalikeun pamaréntah. Peta taunan pikeun lembaga ieu TCDD Railway Peta Dicitak dina abad A0 tur disebarkeun ka lembaga publik anu diperlukeun. Anjeun tiasa ngundeur peta TCDD resmi karéta ti tumbu di handap ieu:


Turki Kareta api Propinsi Peta

Ukuran: 11575 x 6497

Harita: April 2018

Skala: 1: 1.800.00

Klik di dieu pikeun ngundeur (27,5 MB)

Ukuran: 11575 x 6497

Harita: April 2012

Skala: 1: 1.800.00

Pikeun ngundeur di dieu Klik di dieu (13,5 MB)

TCDD Railway peta 2019 guncel
TCDD Railway peta 2019 guncel

Peta Turki Kareta api

Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD), Direktorat Daerah Turki Kareta api Propinsi jeung garis kareta peta 2019-tanggal némbongkeun Border di rayhaber.comDi.

Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD), kaca peta ayeuna babagi poto eta sareng anjeun. Maps nu disiapkeun ku TCDD anu 2019 peta taun-ka-date némbongkeun ruteu rail. forum ieu meunang informasi dina ramatloka kami pikeun maranéhanana anu rék diajar karéta jeung ruteu jalan urang bagikeun sareng anjeun. Lamun garis kareta anyar nembongkeun peta diterbitkeun ku TCDD situs urang baris babagi sareng anjeun organisme ieu.

Turki Kareta api Propinsi Peta

Klik dina peta pikeun nempo dina resolusi luhur

TCDD régional kantor Peta

Ogé TCDD Istanbul 1. Region, Ankara 2. Region, Izmir 3. Aréa Sivas 4. Kabupaten Malatya 5. Propinsi 6. Régional jeung Afyonkarahisar 7. 7 kaasup Daerah Direktorat Direktorat Daerah ngeunaan struktur propinsi boga peta némbongkeun wates tina Direktorat Daerah tina TCDD Urang babagi sareng anjeun.

Klik dina peta pikeun nempo dina resolusi luhur

Turki tinggi speed karéta (YHT) peta garis

Turki urang munggaran di Ankara 2009 - 245 garis karéta speed na antara Eskisehir lKm, dinten (Pébruari - Salaku of 2019) anu kaasup kana Konya jeung Istanbul jeung meuntas panjangna jalur xnumxkm'y dina total. -Speed ​​tinggi garis kareta Turki urang, pangwangunan-speed tinggi garis karéta jeung garis beus nu mawa sambungan panumpang urang bagikeun sareng anjeun dina peta.

Klik dina peta pikeun nempo dina resolusi luhur


Milarian Berita Railway

3 Komentar

  1. I BUBUKA peta anjeun kalayan kuciwa. Peta leutik. Nota henteu saé. Sahenteuna ngaganti labélna. Anjeun salamina kaluar dina telepon. Abdi tiasa nransperkeun ka kaayaan-Kamentrian. Peta kareta tina ramatloka nagara urang ngan janten kecap. Warsih parantos pencét teknologi digital 2013 arş,

  2. Mimiti anjeun, hatur nuhun pikeun kapentingan Anjeun. Kanggo ningali peta gedé, klik di dieu pikeun diunduh (27,5 MB).

  3. Daptar stasiun sareng koordinat geografis ditetepkeun leuwih tiheula.

koméntar