Test Drive dina Darussalam Morogoro Railway

darusselam morogoro test test drive
darusselam morogoro test test drive

Dina proyék SGR DSM (Darussalam Morogoro) di Républik Tanzania, mimitina test drive dicekel di 06.07.2019 kalayan partisipasi Menteri Angkutan Tanzanian Isack A. Kamwelwe, Jendral TRC Masanja Kadogosa sareng Korail Manajer DSM Jong Hoon Cho. Rombongan ngiluan ku Erdem Arıoğlu, Wakil Ketua Yapı Merkezi, Abdullah Kılıç, DSM Project Manager, sareng tim proyék di Stasion Soga of Project DSM.

Erdem Arıoğlu, Masanja Kadogosa sareng Isack A. Kamwelwe nyarios dina ujian sateuacan test drive. Erdem Arıoğlu, dina biantarana, nyebut pentingna jalur kanggo Tanzania sareng nyatakeun yén jalur ieu mangrupakeun jalur jalur panggancangna anu diwangun di Afrika Wétan. Nyarios yén kiwari mangrupa salah sahiji poe sajarah pikeun proyék ieu, Arıoğlu nyarios yén maranéhna indit léngkah-léngkah ka ahir ahir proyek.

Saatos pidato, Erdem Arıoğlu masihan inpormasi ngeunaan proyek ka utusan di hareup papan informasi ditempatkeun di lawang stasion. Satuluyna, rombongan anu ngadatangan Soga Stasion proyék DSM nampi tikét kareta wawakil anu disusun pikeun test drive sareng ngalirkeun kana karéta.

Kareta api ti Stasiun Soga (Km: 50) ka Km: 69 + 450 ku karéta, rombongan balik ka Stasion Soga ku karéta sanggeus Km 20 + 69.

Menteri Angkutan Isack A. Kamwelwe nyiptakeun pernyataan ka anggota wéb sanggeus éta perjalanan sareng upacara dilengkepan saatos poto souvenir anu dicandak.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.