Proyek Van Logistics Center kanggo leungeun baju digulung nepi!

leungeun pikeun proyék puseur logistik van
leungeun pikeun proyék puseur logistik van

Kalayan lokasina, cabang parantos digulung pikeun Proyék Van Logistics Center, anu bakal ngaganti Van, salah sahiji kota pangpentingna di daérah jeung nagara éta, jadi puseur logistik. Proyek, anu bakal nguatkeun posisi Van sareng ngaleupaskeun sacara ekonomis, parantos diajarkeun ku sakumna rinci. Target sareng kalénder disetél. Putusan pikeun nerapkeun hiji proyék anu leungit tunggal sareng mimitian.

Léngkah paling kongkrit geus dicandak ku jauh pikeun Project Van Logistics Center, anu parantos ngajantenkeun agénda taun anyar. Kamentrian Industri sareng Téknologi 'Provinsi Van Logistics Center Feasibility Report' parantos nyiapkeun Puseur Logistik anu diarencanakeun dilakukeun ku ngagunakeun posisi penting Van di wilayah Jawa Barat. Laporan disiapkeun ku DAKA berpungsi di daérah TRB2 anu diwangun ti propinsi sapertos Van, Bitlis, Hakkari sareng Muş dina widang koordinasi diumumkeun ka masarakat di handapeun hosting Van Governorship. Dina pasamoan, dimana sadayana rinci ti Pusat Logistik, anu diartikeun salaku proyék penting pisan pikeun pangwangunan industri Van urang, perdagangan domestik jeung luar nagri, dibagi, proyék anu baris jadi cai pikeun kahirupan pikeun kota sareng ékonomi régional diumumkeun. Dina pasamoan, anu dilaksanakeun ku partisipasi Gubernur Van Mehmet Emin Bilmez, aya pangaruh sareng kaunggulan tina proyék di Van didadarkeun, sareng ieu negeskeun yén lamun 2020-10 diayakeun dina 15, kontribusi badag bakal dilakukeun ka Van dina sataun. proyék puseur logistik di panggung ieu mun dillendirilen panon ayeuna nyandak kaputusan di aplikasi pikeun dibewarakeun Departemen Van, salah sahiji puseur logistik ngarah Turki urang.

Gubernur Van Mehmet Emin Bilmez ngiring partisipasi dina Rapat Preżentasi 'Laporan Pusat Logistik Kacamatan Van Province' di Rapat Hall Alipaşa. Pusat Praduan Val Val Van Logistics Perkenalan Perkenalan Perkenalan ıyla dilaksanakeun di Alipaşa Meeting Hall Hall ku partisipasi Gubernur Van Mehmet Emin Bilmez. Dina koordinasi Kementerian Industri sareng Teknologi, Badan Pembangunan Anatolia Wétan (DAKA), anu dioperasikeun daérah Wewengkon TRB2 (Bitlis, Hakkari, Muş sareng Van), tanggung jawab panalungtikan sareng pamekaran industri Van, perdagangan domestik sareng luar nagri sahingga perkembangan ékonomi tina TRB2 Region sarta nagara. Dina raraga nyumbang kana kaputusan éta, “Van Province Logistics Centre Logistics Feasibility Report, ieu babarengan pikeun masarakat. Necdet Takva, Présidén Van Kamar Dagang sareng Industri Naif Süer, Pupuhu Dasar Komoditi, Memet Aslan, Pupuhu Dinas Industri Organisasi, ,brahim Halil Güray, Sekretaris Jenderal DAKA, Mahmut Gedik, Pupuhu Van İŞGEM, Menteri Muzaffer dina Van, Présidén Brank TÜMSİAD Süleyman Güler, Manajer Van Railways Logistics Bekir Calp, Manajer Van Adat istiadat sareng Perdagangan Hayretin Yıldırım sareng Van Kamar Présidén Supir Emin Tuğrul.

Nyaho: Kauntungan panggedéna di wewengkon IS Iran
Gubernur Van Mehmet Emin Bilmez, nu nyayogikeun biantara dina rapat, nyarios yén maranéhna bakal nawiskeun pangrojong sareng kontribusina salaku Gubernur Van. Wenteu anu ditenalkeun pentingna pusat logistik sareng hubungan Iran dina watesan ekonomi, Bilmez ngungkabkeun, kaunggulan pangbadagna kami di daérah nyaéta nyaéta Iran Iran anu langkung kabuka pikeun gawé bareng dina jihat hubungan anu dibandingkeun sareng mangsa-taun ka taun ayeuna. Pikeun ngaronjatkeun ieu, urang bakal boga rombongan Urmriye di dieu. Kami ngagaduhan kerjasama serius dina kaamanan wates sareng isu sejenna. Salaku nagara, kami nuju di daérah strategis, wilayah nguntungkeun. Kami, sakumaha kota, kudu siap ieu. Hayu urang nyiapkeun proyék sareng infrastruktur urang. Kalayan usaha naon waé kami, abdi miharep kami bakal tumiba ka jaman anu bakal aya dina kahadean urang boh dina ngembangkeun politik jeung régional sareng kami bakal nguntungkeun tina sacara serius. "

“Ngurangan ongkos logistik penting pikeun kompetisi”
Biantara bubuka pasamoan atas nama Brontes Consulting. Dr Mehmet Tanyaş. Dina presentasi Tanyaş nunjukkeun yén logistik mangrupa salah sahiji faktor penting dina pamekaran industri sareng komersil. Tanyaş ngungkabkeun, "Logistik mangrupikeun konsép anu teu langkung ti angkot sareng ngawengku taneuh, beusi, laut, hawa sareng hawa anu dikombinasikeun sareng nangkepan, bungkusan, pamupus adat sareng kagiatan layanan nilai tambihan. Pangsa béa logistik dina harga jual tiasa dibasajankeun 10 kana persen 20. Kituna, ngurangan biaya logistik penting pikeun persaingan

“LOGISTICS INFRASTRUCTURE AND LOGISTICS ACTIVITIES kedah manjahat cara éféktif”
Tanyaş dituluykeun pidana ku paribasa: "Salian biaya logistik, ngaronjatna waktos pangiriman produk sareng dina waktu kiriman ongkos-kadang oge kaunggulan kalapa penting jeung bakal rupa-rupa sagemblengna gumantung kana efisiensi sareng efisiensi manajemén logistik. Kituna, pamekaran efektip infrastruktur logistik sareng kagiatan logistik anu dipikabutuh pikeun pangwangunan sarta pertumbuhan nagara, wilayah, propinsi sareng pausahaan anu mikro. Tujuan tina ulikan ieu; Laporan Pradénitas Kusyuan Sağlamak Provinsi Van Daunah tiasa disiapkeun guna nyumbang kana panjagahan jeung kaputusan ngeunaan pamekaran industri perdagangan, domestik sareng luar nagri propinsi Van sahingga pamekaran ekonomi wilayah TRB2 sareng nagara-nagara. "

V VAN IS IN ПРОВИНЦИИ, КОТОРЫХ ПОТЕНЦИАЛ ДЛЯ ЦЕНТР LOGISTICS "
Nyarios yén puseur logistik di dunya tiasa janten dasar global, internasional, régional atawa pakotaan, Tanyaş nyarios, mak Dina raraga ngahindarkeun Investasi teu episien, skala, infrastruktur sareng fasilitas anu pusat logistik kedah perencanaan oge. Dina kerangka ieu, salian ti pamariksaan industri perdagangan sareng industri propinsi Van, épék propinsi lianna di daérah internasional, nasional sareng TRB2 ogé direbut. Nyandak kana kawijakan akun nasional jeung dinamika régional, pentingna strategis sarta puseur logistik bisa mibanda on propinsi Van di Turki dumasar kana visi poténsi logistik 'ogé kaasup. Kanggo tujuan ieu sareng pangrojong Badan Pamekaran Anatolia Wétan, 'Van Province Logistics Center Feasibility Report' parantos réngsé saluyu sareng wengkuan anu dibutuhkeun sareng judul anu dibutuhkeun. Dina kerangka ieu, sektor logistik dunya parantos diajarkeun sareng hubungan na sareng perdagangan internasional parantos dinyatakeun

ÖN ВАЖНОЕ И РОЛЬ ЦЕНТРОВ ЛОГИСТИКИ В КОНЦЕПЦИИ URBAN LOGISTIC M
Tanyaş nyatakeun yén 'White Paper', anu ngawujudkeun séktor logistik Uni Europeanropa, diringkeskeun dina laporan ". Aya hubungan anu deukeut antara koridor angkot internasional jeung nasional sareng pusat logistik. Ngadegna pusat logistik di koridor ieu penting pisan. Dina kontéks ieu, Turki anu diungkabkeun ngeunaan pentingna koridor angkutan internasional sarta logistik puseur di dunya. Turki geus ngabuktikeun hubungan antara ékonomi jeung industri logistik, efek perdagangan asing na angkutan jalan nu dibikeun informasi dina sub sektor anu dieusian kawas. Pentingna sareng peran pusat logistik dina konsep logistik urban anu nyatakeun. Ngadegna pusat logistik di tempat-tempat anu luyu, tekenan anu leres kapasitas sareng perencanaan hade panempatan daérah anu ditempatkeun gumantung kana kasuksésan pangajian-studiabilitas anu dilaksanakeun. "

TANYAŞ: Sadaya kagiatan marios
Nyarios yén analisis sosio-ekonomi daérah TRB-2 dijieun, Tanyaş nyarios, "Struktur demografi, séktor dasar, kamekaran, perdagangan asing sareng infrastruktur transportasi. Van geus dievaluasi dina watesan koridor angkutan internasional sareng nasional sareng parantos nyatakeun yén mimiti mobilitas komérsial ngaliwatan Iran bakal faktor pangangku pangpentingna. Analisis sosio-ekonomi propinsi Van dikelompokeun sareng kabéh kagiatan yén bisa mangaruhan kana sektor logistik sapertos zona diatur industri, perkebunan industri leutik, adat istiadat, perdagangan asing jeung nagara paralatan.

LOGISTICS strategi jeung tindakan salaku produk umum pamakean
Tanyaş dituluykeun qur'an, SWOT (analisis SWOT) pikeun Van di 2014, analisis SWOT dumasar kana literatur dimuatkan ku anu patali jeung séktor logistik. Tanyaş ngadawuh: "Ngawakilan pamaké anu mungkin tina puseur Van Logistics, 10 diadegkeun dina bulan Séptember di pamaréntahan Van Commodity Exchange, Van Kamar Dagang sareng Industri, Direktorat Van Bina Marga 11.Region, Kamentrian Industri Industrylmu Pengetahuan, Direktorat Van Provincial, Direktorat Zona Industri Van Organisasi, Kementerian Dagang Wétan Anatolia. Direktorat, Centenary University, Van Ferit Melen Airport DHMİ Direktorat sarta Sekjen Badan Pangwangunan Anatolia Wétan. Parantosan logistik anu diajukeun pikeun Logistik Center sareng struktur pamaréntahan, tugas sareng rencana léngkah ti platform ieu parantos dibéré

P KOMPETITTIVITA 'PENTANZA TO VAN ĊENTRU LOGISTIKA
Tanyaş dituluykeun biantara nya ku kecap: esinde Dina nangtukeun paménta pikeun Van Logistics Center, 'Van Organized Industrial Zone and Logistics City Railway Junction Line Feasibility Study yararlan digunakeun dina proyék sareng projections dijieun 2040 dumasar kana tilu skenario anu mungkin. Dina 2040, disangka yén poténsi angkutan barang puseur logistik bakal 7.912.262 ton sarta ieu bakal beban wadahna tina 5.301.216. Geus ditetepkeun naon infrastruktur sareng fasilitas superstructure kedah aya dina puseur logistik. Anggap yén terminal kareta bakal diwangun ku TCDD. Statedta diartikeun naon tiasa janten puseur saingan anu diadegkeun di Van. Dua puseur logistik anu deukeut ka unggal ku TCDD; Kars na Tatvan. Kituna, aranjeunna berpotensi nandingan Van Logistics Center. Diantara pusat ieu, Kars di handapeun konstruksi sarta Habur sareng Tatvan aya di handapeun tendering sareng eksproprasi. Pancihanana yen pusat logistik Kars henteu tiasa janten saingan sabab perenahna dina koridor transportasi anu misah dibandingkeun pusat Van logistics. Pusat logistik Tatvan aya dina fase proyék. Upami ieu kajadian, Van bakal saingan utama ka puseur logistik. "

"Syarat aréa ditetepkeun salaku méter kuadrat 1.000.000"
Tanyaş dicatet yén sarat total aréa diitung salaku 591.900 méter pasagi. "Daérah ékspansi dilengkepan ku méter pasagi 408.100 katut rohangan pikeun puseur logistik ditetepkeun salaku méter pasagi 1.000.000. Rencana perenah umum anu diajukeun pikeun daérah ieu. Kriteria kanggo milarian lokasi dina puseur logistik anu ditetepkeun sareng dina kerangka kriteria ieu, parantosan yén lokasi nu paling merenah nyaéta daérah di deukeut zona industri anu diayakeun. Proyék pikeun palaksanaan investasi asal-sumber puseur di Pusat diperkirakeun réngsé dina taun 2019 sarta investasi fisikna bakal dimimitian dina taun 2020 sarta Investasi dina tahap kahiji bakal réngsé dina 2022. Dauriskeun yén proyék pikeun Investasi panggung kadua bakal réngsé dina 2023, Investasi panggung kadua bakal dimimitian di 2024 sarta bakal réngsé dina 2025.

“Taun target geus ditarima taun Xnumx dina analisis finansial”
Nyarios yén stasiun kareta api sareng fasilitas diperkirakeun réngsé dina 2025, Tanyaş ngungkabkeun, "rencana investasi anu langkung lengkep disajikan dina tabél évaluasi kauangan. Dintenna anu pusat bakal diwangun di tanah perbendaharaan sarta lahan bakal naek haratis, pamaréntahan sentral bakal nyusun infrastruktur sareng fasilitas sosial sareng level lahanna sareng ngajadikeun éta siap pikeun émisi pausahaan, sareng pausahaan baris ngadamel Investasi superstructure luyu pangabutuhna. Sanajan itungan beban, analisa paménta jeung proyéksi lianna anu dumasar kana itungan sataun 2040, sataun 2035 ditarima salaku sataun sasaran dina analisa kauangan saprak titik utamina disadiakeun dina 2036. Itungan nilai hadir bersih dumasar kana awal taun 2019. Numutkeun ukuran lahan anu ka proyek, total jumlah parsél, jumlah fasilitas sarta ukuran sarta total investasi infrastruktur, jumlah investasi tetep tetep diitung 13.596.650 Euro dina nilai net kiwari. Nilai hadir net biaya operasi nepi ka taun 2036 geus diitung salaku 7.393.708 Euro. U.

“15 DALUMA TEMPATUR taun”
Tanyaş nganggo parumén di handap ieu: bugünkü Nepi ka 2036, anu aya nilai tina operasi, lahan sareng gandéng daerah (fasilitas sosial, jbb) diantarana nangtukeun 23.777.183 Euro. Eta katampi yén panghasilan alokasi bakal dibayar dina installments leuwih taun. 50 persen tina operasi sarta administrasi tina pengeluaran operasi dicandak sacara léngkah dina tahap kahiji sareng 50 sésana dina tahap kadua. Numutkeun itungan, nalika anggaran anu lahan haratisna diayagkeun tanpa nganggap nilai ékspripénasi, 2020 ngahontal dina tungtung taun ieu. Istilah sanésna, biaya investasi henteu ditumputan di tungtung 15. "(İEHRANVAN KUBPS)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar