Melbourne Tram berpungsi dina Tenaga Surya

tram melbourne ngajalankeun lengkep sareng énergi surya
tram melbourne ngajalankeun lengkep sareng énergi surya

Melbourne, ibukota nagara Victoria, anu boga tujuan pikeun ningkatkeun target énergi na diperyogikeun ku 50 persén, ngajalankeun sakabéh jaringan trem di kota kalayan énergi surya.

Melbourne, kota kadua panggedéna di Australia, ngamimitian operasi jaringan trem kota sadayana sareng énergi surya.

Neoen Numurkah Solar Power Plant, dibuka sacara resmi minggu kamari, ngahasilkeun persen énergi énérgi anu 100 pikeun ngoperasikeun jaringan trem trem gedé di kota. Fasilitas ieu diwangun pikeun nyayogikeun 255 rébu jam megawatt listrik ka grid énergi nasional unggal taun. Proyék ieu dibiayaan ku Perusahaan Trolley Solar Partai Buruh Australia.

390 sarua jeung penanaman sarébu tangkal
Hatur nuhun kana proyék ieu, warga Melbourne bakal ngagaduhan wadahna langkung bersih sareng konsép anu langkung saé. Émisi karbon yén tutuwuhan listrik tanaga surya anyar bakal ngirangan sami sareng ngaleungitkeun 750 rébu mobil tina jalan atanapi penanaman sakitar 390 sarébu tangkal. Victoria, ibukota Melbourne, parantos nyetél targét énergi anu tiasa dianyari janten 2025 dugi ka 40 sareng 2030 dugi ka 50. Proyék tanaga surya ieu ogé dianggap léngkah penting dina hal ieu. (nu Dünyahal)

Mégér Railway Ayeuna

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00
Sal 10

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar