Pusat Pangwangunan Ngamalankeun Pengetahuan Tunneling di Project Railway Morogoro Makutupora

morogoro makutupora proyék kareta api pikeun ngalakukeun upacara torowongan
morogoro makutupora proyék kareta api pikeun ngalakukeun upacara torowongan

Tanzania, Morogoro - Makutupora Railway Project penggalian torowongan dimimitian dina 22 Juli 2019 sareng upacara anu diayakeun di lawang pangleutikna T2 (L = 1.031m).

Upacara ngiringan Wakil Menteri Buruh, Transportmbaran sareng Komunikasi Hon. Ing. Atashasta Justus Nditiye, Gubernur Morogoro Stephen Kebwe, Gubernur Distrik Kilosa Adam Mboyi, Anggota Dewan TRC John Kondoro, General Manajer TRC Masanja K. Kadogosa, Korail Manajer Project Jong Hoon Cho, Manajer Project TRC Faustin Kataraia, nimbalan Pupuhu Déwan Pusat Pangwangunan Erdem Arıoğlu, Manajer Proyék Hüsnü Uysal sareng Manajer Nagara Fuat Kemal Uzun dihadiran pasamoan ieu.

Diomongkeun di torowongan, Wakil Menteri Buruh, Perwakilan sareng Komunikasi Tanzania Nditiye nganyatakeun kabagjaan kanggo milu dina upacara torowongan sareng nyatakeun yén Project SGR mangrupa proyek infrastruktur panggedéna di nagara. Anjeunna ogé nyatakeun yén jalur kareta api penting pisan pikeun kamekaran Tanzania sareng nagara-daérah.

Proyék ngawengku torowongan 2.620 kalayan panjang total 4m kana. Panjang nyaéta T1 424 m, T2 1.031 m, T3 318 m sareng T4 847 m, mungguh. Produksi penggalian torowongan T2 diperkirakeun réngsé salamat 2019.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.