Rébuan 481 ISBIKE Dipaké dina sataun

sarebu sarebu jalmi ngagunakeun distilasi dina sataun
sarebu sarebu jalmi ngagunakeun distilasi dina sataun

İBİKE, anu ditawarkeun ka warga Istanbul ku İBB, dianggo ku 481 sarébu jalma dina taun ka tukang. Proyék éta, anu dimaksud pikeun nyiptakeun alternatif dina transportasi, anu mangpaat pikeun lingkungan sareng kasehatan manusa, ditujukeun pikeun nyebarkeun sapanjang Istanbul.


İSPARK, afiliasi Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM), bakal ngadamel sapédah langkung nyebar kalayan İSBİKE "Proyék Sistem Pangbagi Sapédah Smart. Proyék éta, anu lirén janten kendaraan hiburan, parantos ngaladénan di bagian sanés Istanbul ti saprak 2013. Kalayan ISBIKE, sapédah ngintegrasi kana jaringan angkutan umum, ku kituna jarak pondok tiasa dicandak ku jalur sapédah sareng lalu lintas diréduksi.

stasiun isbike
stasiun isbike

- SISTEM SHARING SMART BICYCLE-
"Sistim Sharing Sharing Sapédah Smart, anu dirojong ku pangkalan data téknologi, parantos dirarancang pikeun nyayogikeun jasa transportasi alternatif pikeun pangguna sapedah. Sistem ieu, anu dianggo dina kota modéren dunya, teu kedah nganggo sapédah. Éta ogé ramah lingkungan sareng mangpaat pikeun kaséhatan manusa.

-BOSTANCI - KOMUNITAS DI KARTAL COAST-
İSBİKE munggaran dianggo di 2013 dina jalan basisir Bostancı - Kartal. Salajengna, rute balét, kaasup Maltepe Embankment Area, dilayanan ku 2018 sapédah dugi ka Juni 14. Panjang garisna nyaéta 140 km.

Stasion 5 di sisi Éropa Garis km 60, anu diwangun tina sapédah 5, mimiti beroperasi dina April 2016 di Yeşilköy, Florya. Juni 2018 ngamimitian jaman anyar sareng ISBI. Dina taun ka tukang, 481 rébu 280 sapédah diséwa na jumlah palanggan ngahontal 82 rébu jalma 169.

- TARGET 300 STOP, 3 THOUSAND BICYCLE-
İSBİKE parantos ngahontal kapasitas pikeun ngawula sareng eureun 150 sareng sarébu sapédah 500 salaku hasil tina panalitian. Henteu sapédah pintar dilebetkeun kana jasa dina sakumna bagean Zeytinburnu handapeun E-5 sareng dina Karaköy - Beşiktaş - Baratayud Biolosir Sarıyer. Eureun rute sareng kapasitas sapédah sapertos kieu:
* 34 balap di warung 350 meuntas distrik Zeytinburnu.
* 22 sapédah di Karakoy-Besiktas-Sariyer daérah 220 eureun.
* Bakırköy - Yenikapı daérah 28 eureun sapédah 280.
* Florya - Pamburu X 17 sapédah di warung 170 di daérah Küçükçekmece.
* Kadıköy - daérah Maltepe 22 eureun sapédah 225.
* 21 sapédah di warung Kartal-Pendik daérah 200.
* Wewengkon Ümraniye 3 lirén sapédah 35.
* 2 sapédah di warung Beykoz daérah 20.
Usaha ayeuna nuju ningkatkeun kapasitas ISBIKE tina eureun 2019 sareng 300 sarébu sapédah dina 3. Milih lirén sareng rute dina éta proyék; integrasi sareng sistem angkutan sanés, inténsitas panggunaan sapédah, lereng bumi sareng lebar jalan dinu.

- 2018 FEE TARIFF CONTINUES DI ISBIKE -

"Proyék Sistem Ngabagi Bike Smart Bukaan tarif dina ISBIKE ditangtukeun sareng disatujuan ku Istanbul Metropolitan Perumahan Perumahan Perumahan Perumahan sareng Tariff Komisi sareng disatujuan ku Déwan IMM. Nalika tarif anu disatujuan pikeun sataun 2019 henteu acan dilaksanakeun, tarif taun 2018 terus dilarapkeun.

- 2019 TARIFF TO CONTINUE TO APPLIED IN 2018-

Jenis langganan Bayaran Kaanggotaan Taunan Gratis min. 0-60 mnt. 60-120 mnt. 120-180 mnt. 180 mnt. Hourly
Kauntungan Taunan £ 59 30 mnt. £ 2,5 £ 4,00 £ 6,00 £ 4,00
Standar Taunan £ 20 0 mnt. £ 2,5 £ 4,00 £ 6,00 £ 4,00
Kartu Kiridit 50 Provisi TL 0 mnt. £ 2,5 £ 4,00 £ 6,00 £ 4,00


-2019 TARIFF TIDAK DIPAKLAK DI 2019-

Jenis langganan Bayaran Kaanggotaan Taunan Gratis min. 0-60 mnt. 60-120 mnt. 120-180 mnt. 180 mnt. Hourly
Kauntungan Taunan £ 99 30 mnt. £ 3,5 £ 5,00 £ 7,00 £ 5,00
Standar Taunan £ 20 0 mnt. £ 3,5 £ 5,00 £ 7,00 £ 5,00
Kartu Kiridit 50 Provisi TL 0 mnt. £ 4 £ 6,00 £ 8,00 £ 5,00

-3 PRIFIDEN PANGERAN TARIFF APPLIED-
Warga Istanbul tiasa nguntungkeun tina 3 kalayan tarif harga anu béda. Ieu anu disebut Langganan Taun anu Kauntungan, Langganan Tahunan standar sareng Tariff Kartu Kredit disaluyukeun sareng dilakukeun kanggo warga.

Kauntungan Langganan Taun 59 TL

  • Kauntungan munggaran menit 30 tina sewa motor sapédah gratis kanggo langganan taunan. Teu aya biaya sewa sapédah tambahan bakal dieusi kacuali 30 ngalegaan menit. Nanging, dina hal ngalangkungan periode, biaya dieusi harga dina jadwal biaya.
  • Palanggan Taun Kauntungan tiasa nganggo sapédah menit 2 gratis deui upami aranjeunna hoyong nyéwa deui sapédah dina dinten anu sami saatos jam 30 saatos kiriman sapédah. Nanging, upami sapédah dikirimkeun sareng sapédah diséwa deui sateuacan jam 2 parantos atosan, panggunaan gratis moal dibales sareng panggunaan bakal dieusi di tingkat anu dicas.
  • Anggota Kauntungan kalayan langganan taunan anu berhak pikeun nyéwa sapédah 2 tambahan, salian kana bikes anu diséwa. Tapi, sapédah motor 2 tambahan ieu teu gaduh hak panggunaan menit 30 gratis sareng dieusian ku tingkat taunan anggota taunan. Palanggan taunan diwajibkeun gaduh kasaimbangan minimal 10 TL dina akunna kanggo sapédah nyéwa tambahan sareng béakna sapédah sanés. Upami kasaimbangan turun di handap 10 TL, palanggan bakal diblokir dugi kasaimbanganna sarat.
  • Mangsa validitas langganan nyaéta taun 1 sareng nalika jaman ieu atos, sistem aktivasina sareng pangropéa - biaya perbaikan kedah dibayar deui. Lalanggan anu teu ngamutahirkeun kaanggotaan maranéhna dinonaktipkeun. Imbangan artos dina akun dinonaktipkeun henteu dihapus, tapi henteu ngabalikeun duit.
  • Upami palanggan diaktipkeun deui ka hareup, baki sésana di akunna tiasa dianggo deui.

Lalanggan taunan standar 20 TL

  • Saatos aktivasina sareng sistem pangropéa taunan - biaya perbaikan dieusi sareng kasaimbangan dieusian kana rekening, langganan tiasa diaktipkeun sareng sapédah tiasa diséwa tina sistem éta.
  • Salian ti bikes anu diséwa ku anggota kalayan langganan standar, 2 ngagaduhan langkung seueur ngeunaan nyéwa bikes tambahan. Salaku tambahan, laju pangembangan sapédah nyéwa dieusian dina laju standar anggota saben anggota.
  • Palanggan standar diwajibkeun gaduh kasaimbangan minimal 10 TL dina akunna kanggo basikal nyéwa tambahan sareng sapédah nyalira. Upami kasaimbangan turun TL 10, langganan na bakal diblokir dugi kasaimbangan anu sarat.
  • Mangsa validitas langganan nyaéta taun 1 sareng nalika jaman ieu atos, sistem aktivasina sareng pangropéa - biaya perbaikan kedah dibayar deui.
  • Palanggan anu henteu ngomean kaanggotaan aranjeunna dinonaktipkeun. Imbangan artos dina akun dinonaktipkeun henteu dihapus, tapi henteu ngabalikeun duit.
  • Upami akun palanggan diaktipkeun deui, waktos baki di akunna tiasa dianggo deui.

Tarip Kartu Kredit

  • 50 TL diblokir dina kartu anjeun pikeun unggal motor anu diséwa.
  • Biaya sewa saben jam dinyatakeun dina tarif harga dina bagian anu ditulis nganggo "Fiyat Card Kredit.
  • Dina ahir poé bayaran sewa dicandak tina jumlah anu dipeungpeuk sareng sésana baki dikaluarkeun ku nutup prosés pra-otorisasi.
  • Bank anjeun bakal maréntahkeun pikeun ngabuka blokir jumlah anu dikaluarkeun. 2 to 7 teu dikonci dina sababaraha dinten.

- PADUJUKAN NGARAPKEUN UNTUK PROJEKS Anyar
1% tina pendapatan hasil tina Smart System Sharing System sapédah diperyogikeun minangka porsi IMM. Jumlah sésana nyaéta İSPARK A.Ş. salaku sumberdaya pikeun Proyék System Ngabagi Sapédah Smart énggal.

-ISBIKE LELAH SANGGU-UNTUK MENDAFTAR -
Internét liwat browser wéb (www.isbike.istanbul) palanggan ogé tiasa ngalanggan ISBIKE sareng telepon sélulér anu cocog sareng Android sareng ios sareng mayar ku kartu kiridit.

-ISBIKE MOBILE RENEWAL-
Aplikasi ISBIKE Mobile ku Istanbul Metropolitan Perbandaran Geografis Informasi Sistem Diréktori gé bakal nyanggakeun pangguna-fiturna ku fitur-fitur anyar pas. Kalayan aplikasi Mobile anyar, transaksi langganan tiasa didamel langkung gancang sareng langkung gampang. Kalayan aplikasi anu ramah ku pangguna anyar, anjeun bakal tiasa ningali inpormasi sewaan sapédah, sabaraha kalori anu diséépkeun, inpormasi beban kiridit, sareng sabaraha bikes anu dianggo.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar