Railway Rute Peta YHT TCDD jeung Ayeuna Galur 2019

-Speed ​​tinggi karéta garis peta 1
-Speed ​​tinggi karéta garis peta 1

TCDD Railway Rute sarta High Speed ​​Train (YHT) garis 2019 Peta diropéa: Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD), Direktorat Daerah Turki Kareta api Propinsi jeung garis kareta peta 2019-tanggal némbongkeun Border di rayhaber.comDi.

Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD), kaca peta ayeuna babagi poto eta sareng anjeun. Peta disiapkeun ku TCDD sareng ningalikeun rute jalur ayeuna taun 2019. Pikeun anu hoyong milari inpormasi ngeunaan karéta sareng jalur jalan, kami bagikeun peta ieu sareng anjeun. Nalika TCDD nyebarkeun peta anu ningalikeun jalur karéta anyar, kami bakal ngabagikeunana sareng anjeun dina halaman wéb.

Turki Kareta api Propinsi Peta

Klik dina peta pikeun nempo dina resolusi luhur

TCDD régional kantor Peta

TCDD Istanbul 1. Wewengkon, Ankara 2. Wilayah, Izmir 3. Wilayah, Sivas 4. Wilayah, Malatya 5. Wilayah, Adana 6. Wilayah sareng Afyonkarahisar 7. Diréktur régional, kalebet Direktorat Daerah 7, ngagaduhan struktur propinsi sareng ngawula sareng wilayah YHT di Ankara.

Dina total, 8 diwangun ku bagian sareng peta di handap ieu nunjukkeun daérah dimana daérah anu tanggung jawab: Kami bagikeun sareng peta anu nunjukkeun wates Diréktur Daerah TCDD.

Klik dina peta pikeun nempo dina resolusi luhur

Turki tinggi speed karéta (YHT) peta garis

Turki urang munggaran di Ankara 2009 - 245 garis karéta speed na antara Eskisehir lKm, dinten (Pébruari - Salaku of 2019) anu kaasup kana Konya jeung Istanbul jeung meuntas panjangna jalur xnumxkm'y dina total. -Speed ​​tinggi garis kareta Turki urang, pangwangunan-speed tinggi garis karéta jeung garis beus nu mawa sambungan panumpang urang bagikeun sareng anjeun dina peta.


Klik dina peta pikeun nempo dina resolusi luhur

Peta jalur karéta laju Ankara Istanbul: 9 eureun di Jalur Jalur Kerelajuan Tinggi Ankara Istanbul parantos ditangtukeun salaku Polatli, Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Pamukova, Sapanca, Izmit, Gebze sareng Pendik. Jalur karéta laju anu gancang di Ankara-Istanbul bakal dihijikeun kana Marmaray sareng jalur suburban di Pendik. Transportasi kontinyu bakal disayogikeun ti Eropa ka Asia.

Inpormasi Téknis Ankara atina

Proyék Latih Karéta Api Ankara Istanbul, bebas tina jalur anu tos aya 533 km panjang 250 kalebet konstruksi jalur karéta api kalayan laju dua kali anyar, sadayana listrik sareng disaring, pikeun laju km / jam.

Kana réngsé proyék, Ankara-Istanbul bakal diréduksi jadi tilu jam. Hal ieu ditujukeun pikeun ningkatkeun naékkeun rél dina transportasi panumpang dina rute ieu ti 10 ka 78 persen. Garis Speed ​​Speed ​​Ankara Istanbul bakal dihijikeun sareng Marmaray pikeun nyayogikeun angkutan anu teu teratur ti Éropa ka Asia. Kalayan proyék ieu, anu ngahubungkeun dua kota panggedéna di nagara urang, sosial, pertukaran ékonomi sareng budaya antara kota bakal ningkat sareng nagara urang, anu dina prosés kaanggotaan ka Uni Éropa, bakal siap kalayan infrastruktur transportasi na.

Inpormasi Proyék Yacht Ankara

proyék nu diwangun ku 8 bagian misah;

  1. Ankara Sincan: 24 Km
  2. Stasion Angkatan Kepepuan Ankara
  3. Sincan Esenkent: 15 Km
  4. Esenkent Eskisehir: 206 Km
  5. Eskisehir Station liwat: 2.679 m
  6. Eskisehir Inonu: 30 Km
  7. Inonu Grand Vizier: 54 Km

Ankara Istanbul gandeng karéta gancang, Eskisehir - Sakarya Rute

  • Vezirhan Köseköy: 104 Km
  • Köseköy Gebze: 56 Km
  • Gebze Haydarpasa: 44 Km

Proyék Karéta Api Tinggi Ankara Istanbul bakal réngsé dina dua tahap. Tahap mimiti proyek, Ankara Eskişehir High Speed ​​Line, dilebetkeun kana jasa dina 2009. Pangwangunan garis Eskişehir Istanbul, fase kadua proyek, terus. Yayasan saka Konseköy Gebze ditetepkeun dina 28.03.2012.

Sincan Esenkent sareng Esenkent-Eskişehir Galur ditugaskeun.

Milarian Berita Railway

1 Comment

koméntar