Jalur Jalan Raya Jalur Ankara Istanbul

ankara Istanbul yht 1 jalur
ankara Istanbul yht 1 jalur

Peta jalur karéta laju Ankara Istanbul: 9 eureun di Jalur Jalur Kerelajuan Tinggi Ankara Istanbul parantos ditangtukeun salaku Polatli, Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Pamukova, Sapanca, Izmit, Gebze sareng Pendik. Jalur karéta laju anu gancang di Ankara-Istanbul bakal dihijikeun kana Marmaray sareng jalur suburban di Pendik. Transportasi kontinyu bakal disayogikeun ti Éropa ka Asia. Stasion Karéta Api Béntang Ankara Istanbul sareng inpormasi anu sanés anjeun tiasa milarian dina wartos ieu, kami bakal masihan anjeun seueur rupa inpormasi ngeunaan Karéta api Istanbul Ankara High Speed.

Ankara Istanbul Jalur Téknik Latih Béténg Tinggi

Proyék Latih Karéta Api Ankara Istanbul, bebas tina jalur anu tos aya 533 km panjang, 250 kalebet konstruksi jalur karéta api kalayan laju dua kali anyar, sadayana listrik sareng disaring, pikeun laju km / jam.

Kalayan proyék ieu tilu jam ti Ankara ka Istanbul. Hal ieu ditujukeun pikeun ningkatkeun naékkeun rél dina transportasi panumpang dina rute ieu ti 10 ka 78. Garis Speed ​​Speed ​​Ankara Istanbul bakal dihijikeun sareng Marmaray pikeun nyayogikeun angkutan anu teu teratur ti Éropa ka Asia. Kalayan proyék ieu, anu ngahubungkeun dua kota panggedéna di nagara urang, bursa sosial, ékonomi sareng budaya antara kota bakal ningkat sareng nagara urang, anu dina prosés kaanggotaan ka Uni Éropa, bakal siap sareng infrastruktur transportasi na.

Stasion Karéta Api Ankara Istanbul

Stasion Karéta Api Speed ​​Ankara Istanbul nyaéta saperti kieu:

  • Ankara
  • eryaman
  • Polatli
  • Eskisehir
  • bozüyük
  • Bilecik
  • Arifiye
  • Izmit
  • Gebze
  • Pendik
  • trucker
  • Sogutlucesme
  • Bakirkoy
  • Halkalı

Inpormasi Proyék Yacht Ankara

proyék nu diwangun ku 8 bagian misah;

  1. Ankara Sincan: 24 Km
  2. Stasion Angkatan Kepepuan Ankara
  3. Sincan Esenkent: 15 Km
  4. Esenkent Eskisehir: 206 Km
  5. Eskisehir Station liwat: 2.679 m
  6. Eskisehir Inonu: 30 Km
  7. Inonu Grand Vizier: 54 Km

Ankara Istanbul Gancang Karéta Bilis Eskisehir - Sakarya Sakarya

  • Vezirhan Kosekoy: 104 Km
  • Kosekoy Gebze Hotel: 56 Km
  • Gebze Haydarpasa: 44 Km

Proyék Karéta Api Tinggi Ankara Istanbul bakal réngsé dina dua tahap. Tahap mimiti proyek, Ankara Eskişehir High Speed ​​Line, dilebetkeun kana jasa dina 2009. Pangwangunan garis Eskişehir Istanbul, fase kadua proyek, terus. Yayasan saka Konseköy Gebze ditetepkeun dina 28.03.2012.

Sincan Esenkent sareng Esenkent-Eskişehir Galur ditugaskeun.

Ankara, Jam Istanbul YHT

Ankara
(K)

eryaman Polatli Eskisehir bozüyük Bilecik Arifiye Izmit Gebze Pendik trucker S.çeş Up Bakirkoy Halkalı
(V)
06.00 06.18 06.41 07.31 07.47 08.09 08.51 09.13 09.44 10.02 10.18 10.30 10.58 11.12
08.10 08.28 09.40 11.17 12.05 12.21 12.28
10.10 10.28 10.51 11.41 11.57 12.19 13.01 13.23 13.54 14.12 14.28 14.35
12.05 12.23 13.33 15.09 15.57 16.13 16.20
13.50 14.08 14.31 15.21 15.37 15.59 16.41 17.03 17.34 17.52 18.08 18.15
16.25 16.43 17.56 19.33 20.21 20.37 20.49 21.17 21.31
17.40 17.58 18.21 19.11 19.27 19.49 20.31 20.53 21.24 21.42 21.58 22.05
19.10 19.28 20.38 21.53 22.15 22.46 23.04 23.20 23.27

Istanbul ka Jam Ankara YHT

Halkalı
(K)
Bakirkoy S.çeş Up trucker Pendik Gebze Izmit Arifiye Bilecik bozüyük Eskisehir Polatli eryaman Ankara
(V)
06.15 06.30 07.02 07.11 07.28 07.45 08.17 08.37 09.18 09.42 10.02 10.50 11.15 11.31
08.50 08.59 09.16 09.33 10.05 11.44 12.54 13.10
10.40 10.49 11.11 11.28 12.00 12.20 13.01 13.25 13.45 14.33 14.58 15.14
11.50 12.05 12.37 12.46 13.03 13.20 13.52 15.31 16.41 16.57
13.40 13.49 14.11 14.28 15.00 15.20 16.01 16.25 16.45 17.33 17.58 18.14
15.40 15.48 16.11 16.28 17.00 18.00 18.42 19.52 20.08
17.40 17.49 18.12 18.29 19.01 19.21 20.02 20.26 20.46 21.34 21.59 22.15
19.15 19.24 19.41 19.58 20.30 20.50 22.10 23.20 23.36

Jam Ankara Eskisehir YHT

Ankara miang eryaman Polatli Eskisehir Datangna

waktu

06.20 06.38 07.02 07.47 1.27
10.55 11.13 11.37 12.22 1.27
15.45 16.03 16.27 17.12 1.27
18.20 18.38 19.02 19.47 1.27
20.55 21.13 21.37 22.22 1.27

Turki High Speed ​​Rail Peta

Kumaha angkat ka Pendik Yüksek Hızlı Tren Garına ku Beus Umum?

  • 222 PENDİK - KADIKÖY
  • 16 PENDİK - KADIKÖY
  • 16A PENDİK - ÜSKÜDAR
  • 16D PENDİK - KADIKÖY
  • 17 PENDİK - KADIKÖY
  • 251 PENDİK - BOTTLE
  • 133T TUZLA - BOSTANCI
  • KM-20 PENDİK YHT - KARTAL METRO
  • 17B GEBZE KARTAL METRO

Milarian Berita Railway

1 Comment

koméntar