Times ekspedisi Marmaray sareng Peta Marmaray

Marmaray Peta
peta marmaray sareng jadwal marmaray

Marmaray Expedition Times: Pangwangunan proyék Marmaray, anu bakal nyambungkeun karéta api di dua sisi Bosphorus, terus gancang. Jalur karéta api bakal disambungkeun ka silih ku sambungan torowongan karéta api handapeun Bosphorus. Ekspédisi Marmaray sareng Waragad Marmaray kalayan rinci rinci ngeunaan anjeun. Dina bagian Toko Tiket Marmaray, anjeun tiasa mendakan harga tikét ayeuna.

Garis, Kazlicesme bakal asupkeun jero taneuh; stasiun bawah tanah anyar bakal ngagulung sapanjang Yenikapı na Sirkeci, Istanbul bakal maot dina kaayaan Bosphorus, sarta lokasi nu sejen bisa disambungkeun ka genep stasiun anyar Üsküdar na Söğütlüçeşme bakal datang ka beungeut deui.

Proyék Marmaray diduga mangaruhan kana saluran Bosphorus sibuk Istanbul. Jalma bakal leuwih resep meuntas Bosphorus kalayan kandaraan sorangan gancang.

Patarosan pangbadagna dina benak panumpang anu hoyong meuntas Bosphorus sareng Marmaray aya sabaraha waktos na marmaray tiasa dianggo?

Jawaban pikeun patarosan ieu diperkirakeun bakal diumumkeun teu lami sateuacan ngamimitian proyék Marmaray. Proyék marmaray 29 diperkirakeun dibuka dina Oktober 2013. Nalika anjeun ngajelaskeun penjelasan tentang penerbangan jam Marmaray, jam kerja, sareng jam gerak, kami bakal nawiskeun anjeun jam penerbangan Marmaray dina situs wéb kami:

  • Gebze jeung Marmaray Halkalı janten 105 menit.
  • Marmaray bakal antara Bostancı na Bakırköy 37 menit.
  • Sogutlucesme ti Yenikapi Marmaray bakal 12 menit.
  • Üsküdar na Sirkeci antara Marmaray bakal 4 menit.

Eureun Marmaray bakal dianggo dina jalan anu sarua ti Gebze kana cai mancur Söğütlü. Rél anu kareta api sareng titik sareng cai manan willow sareng jalma-jalma anu nganggo Marmaray Sogutlucesme ti Uskudar, teras tina sisi willropa bakal maot.

Halkalı - Stasion Gebze Line Marmaray

ngabogaan panggedena yén ruteu subway pangpanjangna di Istanbul Halkalı - Aya total 42 eureun dina jalur metro Gebze. Ngeureunkeun ieu, 14 aya di sisi Éropa, sedengkeun sésana 28 aya di sisi Anatolian. Stasion Marmaray nyaéta saperti kieu:

  1. Halkalı
  2. mustafakemal
  3. Kucukcekmece
  4. Florya
  5. Yesilköy
  6. Yesilyurt
  7. Atakoy
  8. Bakirkoy
  9. yenimahalle
  10. Zeytinburnu
  11. Kazlıçeşme
  12. Yenikapı
  13. Sirkeci
  14. Selat Istanbul
  15. Uskudar
  16. İbrahimağa
  17. Sogutlucesme
  18. Feneryolu
  19. Göztepe
  20. erenköy
  21. Suadiye
  22. trucker
  23. Küçükyalı
  24. İdealtepe
  25. Süreyya Beach
  26. Maltepe
  27. Cevizli
  28. luluhur
  29. spike
  30. manuk galudra
  31. lauk lumba-lumba
  32. Pendik
  33. cai termal
  34. tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu
  35. Güzelyali
  36. Aydıntepe
  37. İçmeler
  38. Tuzla
  39. Çayırova
  40. conqueror
  41. Osmangazi
  42. Gebze

The metro cingcin GeBZe

Interaktif Peta Istanbul Metro

Marmaray Peta RayHaber Tube

Istanabul Railway Systems Map (pdf)

meuli marmaray tikét
meuli marmaray tikét

Tikét Marmaray

Biaya minimum kanggo kursus ieu bakal valid tina 13.03.2019

Harga Tiket lengkep: £ 2,60
Harga Tiket diskon: 1,25 TL / 1,85 TL

Waragad Kursus Pinuh

Harga Tiket lengkep: £ 5,70
Harga Tiket diskon: 2,75 TL / 4,0 TL

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar