Metro Istanbul jeung Lini Metrobus Stasion Metrobus Ngaran Stasion Metro

Istanbul metro na metrobus garis
Istanbul metro na metrobus garis

Istanbul Metro sareng Metrobus Galur Stasion Metrobus Stasiun Mémobus: Istanbul Metro sareng Metrobus Lines (Bener), Beylikduzu Metrobus, Sistem Rail, Jalur Bandara Aksaray, Istana Metropolitan Istana Metro sareng stasion Metrobus, rencana jalur Istanbul metro tiasa dipendakan di handap. Klik dina Peta Istanbul Metro pikeun ningali peta sareng poto anu langkung ageung.


Karek ditambahkeun peta Kadikoy-Kartal Metro garis tur stasiun ngaran

Aya total stasiun 16 dina jalur metro Kadıköy Kartal anu nembe dibuka. Ngaran stasiun ayeuna anu nuju di:

  1. Kadikoy,
  2. Ayrılıkçeşme,
  3. Acibadem,
  4. Ünalan,
  5. Goztepe,
  6. Yenisahra,
  7. Kozyatağı,
  8. Bob,
  9. Küçükyali
  10. Maltepe,
  11. panti jompo,
  12. rosewater,
  13. Esenkent,
  14. rumah sakit
  15. gedong pangadilan
  16. Soganlik,

Panjang Elang Metro 21 km sareng 32 tiasa dihontal ti tungtung ka tungtung menit. Kapasitas panumpang sapopoé diitung janten 700 sarébu panumpang.

Maps Metro Istanbul lianna

Rencana kahareup Istanbul Metro na Metrobus Line

Istanbul Metro na Metrobus Line

TCDD kareta suburban Galur

  • Taksim - 4. Levent Subway,
  • Şişhane - Hacıosman - Levent - Zincirlikuyu - Osmanbey
  • Taksim - Kabataş
  • Batu - Aksaray - Stasiun Bus - Airport / Bandara
  • Zincirlikuyu - Avcılar - Topkapı - Merten - Zeytinburnu,
  • Sisli - Mecidiyekoy - Selat - Sogutlucesme,
  • Haydarpasa - Osmangazi - Bostancı - Maltepe - Kartal - Pendik,
  • Lampu Rail Transit,
  • Pantun tram,
  • Nostalgia tram,
  • Torowongan / Funicular,
  • Ski lifts,
  • Metrobus,
  • IDO Parancah

Istanbul Metro gaul Ngaran Rincian, Metrobus Engke, gaul Daptar

Pasar Network Istanbul Rail Systems, stasiun metrobus di sisi Anatolian

jaringan Istanbul rail, ngaran stasiun, metro na metrobus, angkot

Metrobus gaul

Metrobus Sogutlucesme - ngeureunkeun ngaran antara Zincirlikuyu, titik Metrobus nu dibéréndélkeun di handap:
Daptar di handap eureun ngaran dina hurup badag, distrik mana eureun di ieu lokasina geus ditulis dina hurup leutik.

Avcılar - Zincirlikuyu - Sogutlucesme Metrobus gaul

  1. SÖĞÜTLÜÇEŞME - Kadıköy, Bekasi
  2. FİKİRTEPE - Kadıköy,
  3. UZUNÇAYIR - Kadıköy, Tempat Wisata Séjén
  4. ACIBADEM - Üsküdar, Turki
  5. ALTUNİZADE - Üsküdar, Turki
  6. BURHANİYE mah. - Uskudar,
  7. BOSPHORUS - Uskudar,
  8. Ranté - Besiktas,
  9. MECIDIYEKOY - Sisli,
  10. CAGLAYAN - Sisli,
  11. SSK OKMEYDANI HST. - Sisli,
  12. PERPA - Şişli,
  13. OKMEYDANI - Kağıthane, Bekasi
  14. HALICIOĞLU - Beyoğlu,
  15. AYVANSARAY - Eyup,
  16. EDİRNEKAPI - Eyüp,
  17. Adann MENDERES BULV. - Zeytinburnu,
  18. MALTEPE - Zeytinburnu,
  19. TOPKAPI - Zeytinburnu,
  20. Cevizlibag - Zeytinburnu,
  21. Merter - Zeytinburnu,
  22. Z.BURNU METRO - Bakirkoy,
  23. İNCİRLİ - ÖMÜR - Bakırköy,
  24. BAHCELIEVLER - Bahcelievler,
  25. İRİNEVLER - Bakırköy,
  26. Yunibosna - Munara - Bakirkoy,
  27. SEFAKÖY - Bakırköy,
  28. Y.OVA - FLORYA - Bakırköy,
  29. CENNET MAH. - Bakirkoy,
  30. KUCUKCEKMECE - Kucukcekmece, Tempat Séjénna, Struktur sareng Pausahaan
  31. IETT Camp - Avcılar,
  32. KRÜKRÜBEY - Avcılar,
  33. IST.ÜNV.AVCILAR - Hunting CAMP

Jumlah total BRT eureun 33 'spésiésna.

Rencana Subway 2019 Istanbul

Istanbul, 2019 dugi ka taun dugi ka jalan penting dina angkutan kareta. Daptar sistem rail anyar sareng jalur metro anu bakal disusun di Istanbul nyaeta:

  • Beylikdüzü TÜYAP - Bahçelievler - Kirazli Metro Rail System: 2017
  • Bakırköy - Incirli - Bahçelievler - Kirazli Metro Rail System: 2017
  • Halkalı - Stadion Olimpiade - Kayabaşı - Kayaşehir - 3. Bandara Metro Rail System: 2019
  • Başakşehir - Kayaşehir - Kayabaşı Metro Rail System: 2018
  • Besiktas - Batu Metro Rail System: 2019
  • Besiktas - Mecidiyekoy Metro Rail System: 2019
  • 4. Levent - Hisarüstü Subway: 2015
  • Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro: 2017
  • İncirli - Yenikapı Metro: 2018
  • Edirnekapı - Unkapanı Metro: 2018
  • Goztepe Baghdad jalan - Göztepe E5 - Datar - Ümraniye metro: 2018
  • Üsküdar - Taksim - Lawas - Çekmeköy subway: 2015
  • Çekmeköy - Sancaktepe - Sultanbeyli - migran Sabiha Airport Metro: 2018
  • Bob - Kozyatağı - Kayışdağı - Imes - Dudullu Metro: 2019
  • Kartal - Pendik Metro: 2015
  • Pendik - Tuzla Metro: 2019
  • Samoja Beach - Pendik E5 - migran Sabiha Airport Metro: 2017

2019 Metro na Metrobus di Istanbul Peta

SISTEM ISTANBUL RAIL NETWORK MAP

Milarian Berita Railway

4 Komentar

  1. Hello,
    The escalators dilakukeun dina eureun tina garis Metrobus dijieun sanggeus Hunter adzab kaluar salaku jasa pisan nice, baliho badag dilakukeun di dieu téh masihan urang uncomfortable. Baliho téh duanana badag teuing jeung teuing (dilakukeun dina dua kısmına kutub) jeung pisan deukeut bagian badarat. Anu méré panumpang di marabahaya. tas bagasi na kaduh warga anu ngalaman kasusah. Sajaba ti éta, sakumaha anu kiwari Kab Beylikdüzü Turki urang pangpadetna kalawan populasi mibanda salah sahiji kabupatén di dieu sabab nyaeta jumlah kandaraan disadiakeun téh inadequate. Subject pikeun ngirimkeun ka anjeun, sabab warga hiji, abdi bakal pamenta solusi. Tulus.

  2. Dina tempat kawas percetakan nyusunna kartu kaluaran ngalaman masalah sabab tina lapak sempit di sawatara wewengkon. Anyar anjog reureuh kudu dilakukeun rék dilegakeun kagiatan di wewengkon ieu.
    Tulus.
    http://www.winsahaspen.com/

  3. Cekmekoy t metro Taşdelen malah datangna ti jalma dieu teu nyaho bilbort Kumaha mun Leupaskeun complainant se ne

koméntar