Prinsip Makarya Hyperloop

prinsip kerja hyperloop
prinsip kerja hyperloop

Jalma manusa parantos hijrah salami abad sareng parantos ngalangkungan jalur anu panjang salami hijrah ieu. Saatos waktos ieu sareng saatos révolusi industri, kendaraan anu nganggo uap sareng panemuan mesin durukan internal mimiti nganggo mobil sareng beus. Engké, kalayan ngembangkeun penerbangan, jarakna parantos disingkat, tapi ayeuna sumping téknologi sapertos Hyperloop (Hyperloop) Téknologi anu bakal ngagentos kapal terbang sareng karéta gancang. Hyperloop muncul sareng inisiatif Elon kasturi, anu pangusaha anu pangpengaruh pikeun waktos urang.

hyperloop
hyperloop

Naon téhnologi Hyperloop sareng Prinsip Makarya
Hyperloop téh ngan saukur nyebutkeun yén kapsulna dikaluarkeun dina tabung dina tekenan anu handap sareng di lingkunganana sareng enol geseran ampir. 1300 laju maksimum km / h dugi ka Hyperloop sami sareng kacepetan sora. Aranjeunna mimiti nyobian waktos di antara Los Angles sareng San Fransisco, anu biasana bakal ngirangan jam 6-7 ka menit 35.

Dina tahap kahijina, 26 juta dolar parantos parantos kanggo neuleuman ayeuna sareng ayeuna nyarioskeun yén anggaran ieu bakal dikaluarkeun dugi ka 80 juta dolar.

hyperloop
hyperloop

Sistem Migawe Hyperloop;

1-Kapsulna henteu ditulak ku sistem vakum, tapi pikeun dua motor éléktromagnétik, laju 1300 km / h parantos ningkat.

2-Bagian-pipa tabung aya vakum tapi henteu sacara gembleng, tapi tabung (s) ngandung tekanan anu suda.

3-Kipas kompresor anu ayana di payuneun Hyperloop ngirim hawa nuju sisi pungkur, dimana bantal hawa lumangsung di sekitar bantal, anu nyababkeun panyebutan jero tabung kapsul, teras janten venting lebetna tabung sareng ngirangan gesekan.

4-Panel solar anu dipasang dina tabung nyayogikeun énergi dina jangka waktu anu tangtu.

poé muhendisbe

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.