Prototipe tina Mobil Domestik Diperhatikeun Pikeun Anu Kapisan

prototipe mobil domestik ditampilkeun pikeun munggaran
prototipe mobil domestik ditampilkeun pikeun munggaran

Industri jeung Mentri Téhnologi Mustafa Varank, Turki urang Automobile perusahaan Grup (TOGG) ngagabung Déwan Rapat Direksi. Menteri Varank ditingalikeun model tilu diménsi tina proyék mobil.


Présidén TOGG rifat Hisarcıklıoğlu, akun Twitter, Turki urang Car Kapanggih dibagikeun Modal Grup keur Rapat Déwan.

Hisarcıklıoğlu nyatakeun yén aranjeunna ngayakeun rapat TOGG Board Meeting sareng partisipasi Menteri Perindustrian sareng Téhnologi Varank sareng ngabagi pesen edik Kami parantos naliti modél prototipe munggaran anu bakal kami laksanakeun ka umum dina akhir taun ..

Menteri Varank ngadatangan Pusat P&P TOGG sateuacan pasamoan sareng nampi inpormasi ti Pangurus Senior TOGG (CEO) Gürcan Karakaş ngeunaan karya na ngobrol sareng karyawan.

Karakas, Turki dijieun presentasi ngeunaan mobil ngahontal status ahir proyék tur némbongkeun gambar tilu diménsi mobil urang.

Salian ti Menteri Varank, Wakil Menteri Industri sareng Teknologi Mehmet Fatih Kacır, Hisarcıklıoğlu, Anggota Badan TOGG Ethem Sancak, Ahmet Nazif Zorlu, Ahmet Akça sareng Taha Yasin Öztürk hadir rapat.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar