175 Juta Euro Pinjaman Dipanggihan pikeun Istanbul Metro

juta euro pinjaman pikeun istanbul metros
juta euro pinjaman pikeun istanbul metros

Bank Eropa pikeun Rekonstruksi sareng Pangwangunan (EBRD), Bank Laut sareng Perdagangan Pembangunan (BSTDB) sareng Societe Generale sapuk nyayogikeun total € 175 juta euro pikeun pangembangan jalur metro di Istanbul.

Numutkeun kana situs web EBRD, EBRD parantos nyatujuan pinjaman 20 juta Euro pikeun pangwangunan jalur metro anyar di Istanbul, kalayan 97,5 juta euro anu disayogikeun ku Societe General. Salaku tambahan, Bank Laut Hideung and Development Bank ogé bakal nyayogikeun 77,5 juta sks kanggo proyék kasebut.

Yeni Üsküdar Çekmeköy, Kadıköy Tavşantepe sareng Galur Extension Marmaray

Jalur anyar, anu jarakna panjangna 13 kilométer, bakal nyumbang ka Üsküdar Çekmeköy, Kadıköy Tavşantepe sareng Marmaray baris direncanakeun pikeun ngiringan kira-kira 350 rébu panumpang. Disebutkeun yén total biaya proyék metro énggal di Istanbul nyaéta 410 juta Euros.

Diréktur EBRD pikeun Turki, Turki Arvid: "rojongan The EBRD urang jeung Turki, I am pleased yén deal ieu aranjeunna tiasa nawiskeun exemplary. Kami ngamimitian pasatujuan ieu dina waktu nalika bank komersial sesah mundur. Ieu nunjukkeun yén kami mangrupikeun pasangan anu dipercaya dina waktos susah.

EBRD ngadukung proyék 2009 ku dukungan kauangan kalayan jumlah 11,5 Milyun Euros ku 300. EBRD nyayogikeun dukungan ieu pikeun lembaga pamaréntah sareng perusahaan swasta.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar