3. Festival Teluk İzmir Dimimitian ku Balapan Sailing

festival izmir korfez dimimitian ku balapan sailing
festival izmir korfez dimimitian ku balapan sailing

Festival Teluk İzmir, anu nyandak panggung pikeun katilu kalina taun ieu, dimimitian ku gambar warni. Walikota Perbandaran Metropolitan İzmir Tunç Soyer maénkeun suling pangheulana ras munggaran anu nambihan pikagumbiraeun kana festival éta. Présidén Soyer, anu milu balapan sareng parahu Cygnus, anu sakumna tim diwangun ngan ukur pelaut awéwé, masihan pesen ambisius.

Festival Teluk İzmir anu dituturkeun kalayan dipikaresep pikeun tilu taun sareng ras anu nambihan pikagumbiraeun pikeun perayaan dimimitian. İzmir sareng Balap Teluk Arkas Karşıyaka Salian balapan pelayaran anu diayakeun ku Sailing Club, kanu sareng balapan rowing ogé nyambut Teluk Izmir. Kompetisi dina lingkup festival dimimitian ku balap kanu, dimana Wali Mayor İzmir Tunç Soyer maén suling. Festival Teluk bakal ditungtungan sareng balapan dina dinten Minggu.

Festival Teluk Izmir bakal internasional

Izmir Metropolitan Municipality, Turki sailing Federation, Cesme Marina Aegean lepas pantai parahu keur pelesir Club (EAYK) ngayakeun konferensi pers di Pergamon Vapuru saméméh Arkas Izmir dikelompokeun dina kolaborasi jeung Teluk Racing. Walikota Majalengka Izmir Metropolitan Tunç Soyer, Wakil Ketua Arkas Ngayakeun Bernard Arkas sareng Présidén Kelab Terbuka Laut Aegean Akif Sezer ngadatangan rapat éta, anu mangrupikeun acara utama festival, Izmir Arkas Gulf Race bakal diatur dina skala internasional taun hareup.

Balapan dihadiran ku kapal 47, kurangna 400 pelaut, kayayan 160 sareng atlit centreboard 160. Walikota Soyer, anu nyatakeun yén aya dinten anu saé pikeun Izmir, nyatakeun anjeunna gumbira sabab anjeunna bakal ngiringan balapan. Soyer nyatakeun yén anjeunna langkung resep bersaing sareng pelaut awéwé pikeun nyorong awéwé pikeun ngajagaan olahraga sareng ngadamel langkung awéwé ngalaut sareng narik perhatian ka masalah. Henteu ngan ukur 3-4, kami hoyong Teluk ngeusi kapal layar sapertos unggal dinten. Kuring yakin yén festival ieu bakal kéngingkeun kontribusi pikeun tujuan urang sareng yén urang bakal ngahontal target na pinuh dina sababaraha taun. Upami éta kajadian, Jigana kota bakal berkembang sacara ékonomis. Urang ngadamel festival ieu internasional taun hareup. Urang bakal teras-terasan ngagedekeun carita ieu sacara teratur sareng tekun. ”

Ieu sanés ngan ukur festival

Ngawatesan yén pelayaran henteu ngan ukur janten olahraga pikeun masarakat anu tinggal di basisir, saur Tunç Soyer, ız Kami ogé kedah mastikeun yén barudak di jalan tukang patepung sareng laut. Urang sadaya kagungan bisnis. Beuki tiasa urang mendakan barudak éta sareng laut sareng pelayaran, langkung ageung kamakmuran kota. Kami teu ngan ukur ningalian ieu salaku festival ..

Bernard Arkas, Wakil Pupuhu Arkas Holding, nyarios: ise Urang ngabagi impian anu sami sareng Présidén urang sareng Federation Sailing. Kuring yakin yén kalayan tim anu harmoni, urang bakal nungkulan sagala halangan. Kami bakal masihan anjeun kejutan ti taun payun. Abdi bungah pisan, bagja pisan. Ras ieu penting pisan pikeun kuring sabab urang cicing di Izmir pikeun sababaraha dinten. Urang ningali pelayaran, olahraga laut, kanu, barudak. Impian abdi nyaéta yén barudak sareng barudak kuring cicing di teluk sapertos di Éropa; ningali kapal layar nalika ngangkat naékana. Kuring ngaharepkeun balapan ieu kajantenan langkung sering, henteu ngan ukur pikeun balap, tapi ogé pikeun jalma-jalma anu balayar pikeun pelesir di teluk. Pikeun ieu, pojok-poék pikeun kapal layar di kota kedah ningkat. Dina waktos éta, urang bakal ngajak anjeun ka kapal-kapal asing sareng balayar ka Teluk sareng wilayah sakurilingna. cara kieu ngarojong kami Izmir Metropolitan Municipality, Turki sailing Federation EAYK sarta pelaut datangna di dieu pikeun hatur nuhun pisan Pewarnaan Teluk, "ceuk anjeunna.

Présidén EAYK Akif Sezer nyatakeun yén aranjeunna parantos nyandak tindakan pikeun ngalaksanakeun festival pikeun dimensi internasional sareng nyarios yén aranjeunna ngangkut kajuaraan penting dina lapangan ieu ka İzmir.

Présidén Soyer ogé balayar

Taun ieu aya anu ngareuwaskeun para kontaner dina Balap Teluk İzmir Arkas, di mana puluhan kapal layar parebut. Walikota İzmir Tunç Soyer mangrupikeun tim anu miluan balap nangtang ieu. Présidén Soyer, anu ngiringan tim pikeun ngadukung parahu Cygnus, anu mangrupikeun pembalut awéwé, nyatakeun yén badé ngusahakeun kameunangan.

Salametan Visual di Teluk

Balap-balapan dina lingkup Festival İzmir Bay tiasa dilacak sapanjang basisir dilegaan ti Alaybey ka Bostanlı Ferry Port, ti Dataran Gundogdu ka Alsancak Ferry Pier, Konak Pier sareng Konak Ferry Pier sareng ti Alaybey ka Bostanlı Ferry Pier. Jalma-jalma di announcezmir ngumumkeun acara festival ka dunya ku ngabagi poto warna İzmir sareng Körfez dina média sosial kalayan labél # İzmirPupaYelken.

Juara bakal diumumkeun dina dinten Minggu

Tien Juara Teluk Izmir Arkas bakal diumumkeun dina dinten Minggu dina bulan Séptémber saatos dua dinten tangtangan. Cangkir juara bakal diayakeun ku Walikota Izmir Metropolitan Perbandaran Tunç Soyer sareng Wakil Pupuhu Arkas Holding Bernard Arkas di Pabrik Gas Sejarah. Festival kasebut bakal ditungtungan ku upacara nutup dina malem anu sami.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 20
ka 21

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 21 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 21

Perolehan Perolehan: ngayakeun bagian-bagian Listrik Éntérgiasi Railway

Nopémber 21 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar