Iraha bade ka Metro ka Mersin? Dimana Pasang Lines Metro Mersin?

Iraha metro bakal diayakeun
Iraha metro bakal diayakeun

Metro mangrupakeun salah sahiji pilar pangpentingna dina angkutan Turki urang Istanbul, Ankara, Izmir Aya ayeuna nyarios di Mersin. Iraha pagawéan metro dimimitian di Mersin? Lütfi Elvan, Ketua Komisi Perencanaan Parlemén sareng APPK Wakil Mersin, nyatakeun, "Mersin metro parantos dilebetkeun kana program investasi. Abdi hoyong ngahatur nuhun pikeun Présidén na pikeun Mardin Dimana subway Mersin bakal diwangun? Dimana jalur subway Mersin bakal maot? Iraha Mersin Metro réngsé?

Lütfi Elvan nyebatkeun yén karyana bakal diteruskeun dina unggal mata pelajaran anu bakal nguntungkeun ka Mersin sareng nyarios: "Mersin mangrupikeun sagalana. Salami Mersin ngéléhkeun. Nalika paménta sumping ka urang, urang henteu kantos ngira-ngira ngeunaan citakan keréta api Mersin kana program investasi, anu bakal janten solusi anu penting pikeun nyiksa lalu lintas masarakat Mersin. Kami ngadamel inisiatif anu diperyogikeun. Tungtungna, kami nampi persetujuan Présidén urang, Recep Tayyip Erdoğan. Anjeunna mikanyaah ka Mersin sareng masarakat Mersin. Présidén Républik Turki parantos masihan kami anu penting pisan pikeun ngalebetkeun subwaying Mersin kana program investasi. Program investasi metro Mersin kalebet. Abdi hoyong hatur Présidén kami pikeun niléyina pikeun Mersin. "

SATU ING DENGAN MERSIN METRO DITADANGKEUN?

Mersin Metro, anu gaduh karakteristik anu kahiji sareng ngan ukur dina sababaraha daérah, dirarancang henteu ngan ukur tempat transportasi modéren, tapi mangrupikeun rohangan hirup perkotaan.

Ku ngadaptarkeun anu munggaran di nagara éta, éta bakal nyiptakeun sistem dimana masarakat tiasa angkat kana lokasi anu dipikahoyong di kota kalayan kanyamanan metro ku ngirimkeun sapédah motor, motor sareng mobil ka taman mobil anu ditutup sareng aman di stasion utama. nyandak integrasi angkutan, éta bakal sistem subway munggaran di Turki

SAHA NYAJAK ANAK METIN MERSIN?

Dina proyék éta, ngagunakeun téknologi panganyarna di sakuliah dunya, pipa luar 10 méteran sareng Sistim Tube Single deui di nagara kami ku nandatanganan aksés anu langkung aman, langkung mantap, nyaman sareng langkung gancang kana pangwangunan metro rencanana pikeun réngsé dina cara panggancangna sareng urang ngiringan Mersin.

Subway ieu bakal dilengkepan téknologi kota pinter, sistem operasi otomatis otomatis, gerabak nyaman, pencahayaan khusus sareng sistem pengumuman, papan informasi sistem pang anyarna, sistem iklan visual anu ngadorong, sistem escalator sareng pangangkatan anu anyar, 7'den 70'e banding ka sadaya masarakat Ieu boga tujuan.

jalur metro myrtle
jalur metro myrtle

KAPI MERSIN METRO MUKA MUKA?

Metro 1. Jalur anu munggaran bakal ngawula ka masarakat dina arah utama wétan-kulon kota. 10 2, anu dijadwalkeun dilaksanakeun salami sataun. Jalur ieu rencanana bakal diwangun antara Pozcu sareng Universitas dina kategori rel cahaya anu diwangun ku jarak 10,5 km panjang sareng stasiun 8 sareng ningali ti permukaan. 2023 diduga bakal dilakukeun pikeun masarakat dina 2. Biaya garis garis nyababkeun 400 juta TL investasi sareng nilai artos ayeuna. 12, anu diwangun ku 12 km panjang sareng stasiun 3, anu rencanana nyambung stasion karéta, rumah sakit kota sareng stasion beus di jero taneuh. Jalur anu diperkirakeun bakal diasupan dina 2024.

AYA DENGAN MERSIN METRO LINES GO?

4.Hat bakal diwangun ti 5,5 km sareng stasiun 6 antara Stasion Tengah sareng Taman Nasional. Proyék trem, anu bakal angkat ti basisir, direncanakeun dilakukeun pikeun masarakat dugi ka 2025. 8, diwangun 8 km panjang sareng stasiun 5, bakal nyambung Stasion Beus sareng Pozcu. Jalur anu bakal di handapeun taneuh. Proyék éta ditujukeun pikeun dibawa ka Mersin di 2027.

11, diwangun ku km 12 sareng stasiun 6, ngahubungkeun port sareng Pozcu ti kaler. Sakabéh garis bakal maot. Garis ieu rencanana kanggo réngsé dina 2029 teras nahan kana jasa pikeun Mersin.

MERSİN METROSU MAP

Yeniakit

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 18

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 18
PTS 18

Bewara Ngayakeun: Service Kaamanan wasta (TÜLOMSAŞ)

Nopémber 18 @ 15: 00 - 16: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar