Kareta api pangpanjangna Cina réngsé dina Hiji Perjalanan

c km karéta api réngsé dina hiji waktos
c km karéta api réngsé dina hiji waktos

Di China, karéta api anu munggaran, anu diwangun pikeun ngangkut batubara ti beulah kalér ka daérah kidul sareng réngsé dina hiji waktos, sacara resmi dina jasa.

10 sarébu tan karéta kapasitas batubara ti Hole Baoji désa Inner Mongolia ka Ji'an, propinsi Jiangxi, sacara resmi dilayanan, sareng China ngarengsekeun konstruksina sakaligus.

Kareta api panjang 813 kilométer jarak panjang ngalangkungan Wewengkon Mongolia Cina sareng propinsi Sha'anxi, Shanxi, Henan, Hubei, Hunan sareng Jiangxi. Proyék ogé kareta api beurat beurat pangpanjangna di dunya. Karéta api éta penting pisan pikeun ngangkut batubara ti beulah kalér ka daérah kidul sareng distribusi énergi nasional.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.