Gawé Karéta Railway di Yunani

Pagawean karéta mogok di awewe
Pagawean karéta mogok di awewe

Ngalawan pamaréntah "Démokrasi Anyar" pamaréntah, kerja karéta api di Athena ngumumkeun yén aranjeunna bakal nyerang 24 sajam.

Karyawan subway, trem, beus sareng trolleybus di Athens ngumumkeun yén aranjeunna bakal ilubiung dina mogok 24-jam pikeun protés Partai Démokrasi Anyar (ND) pamaréntahan 'Pertumbuhan Tumindak'. Jurus mogok éta bakal lumangsung dinten Salasa dina karéta listrik kota Kifissia-Piraeus (ISAP) sareng angkutan umum.

Dina dinten anu sami, féri sareng féri di palabuhan ogé bakal diangkut, sareng para buruh maritim tiasa dioperasi ti 6 dinten Salasa ka 6 dinten Rebo.

Kaptén feri Yunani nembé ngumumkeun yén aranjeunna bakal mogok. (haber.sol)

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.