Kacilakaan Mobil di Tingkat Pameunteu di Tarsus, 4 Gangguan

tarsus luka dina tingkat nyebrang
tarsus luka dina tingkat nyebrang

Kab. Marsin Tarsus dina kacilakaan karéta anu kajantenan siang wengi, karéta karéta nyerang tingkat nyebrang jalma 4 anu luka dina mobil.

Numutkeun inpormasi anu dipidangkeun, kacilakaan kajantenan dina pangkat pangkat 22.15, nyebrang tingkat nyebrang di Jalan Yenice District Yunacik. Kareta angkutan Adana-Niğde, anu di arah ekspedisi 63641, nyebrang halangan perbatasan teu aya salami arah administrasi ME Yunacık 63 B 4554 piring dina kendaraan. Dina kacilakaan éta, supir ME cilaka ZE, orok BE sareng jalma KBE 4, anu kapendak salaku panumpang dina mobil. Tatu anu parantos disauran ku tim médis tim Tarsus State Hospital.

Panaliti ngeunaan kacilakaan dimimitian ku gendarmerie.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar