Pangwangunan Jalan Raya underpass di Kurtalan Line di Diyarbakır

baris diyarbakir kurtalan undercarriage tina jalan tol tina jalan anu panas
baris diyarbakir kurtalan undercarriage tina jalan tol tina jalan anu panas

Garis Diyarbakır-kurtalan (antara Diyarbakır Gar-ulam İst) Jalan jalanna di Km4 + 616

Railway State Turki. 5 parantos masihan hadiah pikeun jalan underpass di Km2019 + 398781 kalayan nilai wates 5.058.813,79 TL sareng perkiraan biaya 6.950.133,89 TL tina Diréktur Pembelian Daerah (TCDD) ka 4 / 616 (Kmar) antara Km-NUMX + 25. Nawar 5.071.810,05 TL sareng ALTINIŞIK İNŞAAT TİC. AND industri. LTD. Sti. Geus meunang. Perusahaan 5, anu milu dina tender, ngalebetkeun tawaran di handap éta nilai wates.

Tepi éta nyertakeun asupan sareng kuliatan 345,01 Toni Ribbed Reinforcement Steel - 1.579,71 m3 Ferrous Concrete C30 - 5.756,17 Ton Yayasan Panas Yayasan. Durasi pagawéan nyaéta 300 (tilu ratus) dinten kalénder tina tempat pangiriman.

Jadwal Tender Railway Ayeuna

tsar 09
tsar 09

Lembut pengumuman: Railway Works

9 Oktober @ 10: 00 - 11: 00
ka 10

Ngayakeun bewara: Suluh bakal dibeuli

10 Oktober @ 10: 00 - 11: 00
Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.