Paméran Terakhir Ujang Tarihi Dilaksanakeun di Stasion Bersejarah Alsancak

bersejarah alsancak garinda paméran uap terakhir dibuka
bersejarah alsancak garinda paméran uap terakhir dibuka

porsi Turki urang Kusabab 1943 taun jumlahna 56548 karéta uap panungtungan dina ngajalankeun nagara sabudeureun ditémbak 35 ti poto hiji 'uap panungtungan' mangrupakeun paméran poto dina Izmir, éta boh seragam jeung datang di Stasiun Kereta Api nu Alsancak.

Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) 163. Turki disiapkeun keur ulang organisasi ngalir sabudeureun nagara dina kasus karéta uap panungtungan nyokot nempatkeun poto nu dicandak ku 'uap Tukang' ieu hiji pameran poto dibuka dina Station Train ka Alsancak. Potret 56548, anu gaduh penting khusus sabab éta mangrupikeun lokomotif wap terakhir di nagara urang, sareng foto lokomotif 2010, ditepikeun ku Hakan Yaralı, personil TCDD damel di Kuyucak ti saprak 35. narik minat anu hébat dina paméran. Hakan Yaralı nyatakeun yén poto 80 dicandak dina lingkup proyék.

TCDD 3 pikeun paméran. Pangurus Daerah Selim Koçbay, TCDD Taşımacılık A.Ş. Pangurus Daerah Izmir Habil Emir, 3. Wakil Diréktur Daerah Nizametdin Cicek sareng Mustafa Keskin, Pangatur Jasa, staf sareng warga masarakat anu hadir. Koçbay hatur nuhun kana Hakan Yaralı anu nyandak poto-paméran éta dina paméran sareng usaha anu sadayana sareng saha waé anu nyumbang kana persiapan paméran.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 18

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 18
PTS 18

Bewara Ngayakeun: Service Kaamanan wasta (TÜLOMSAŞ)

Nopémber 18 @ 15: 00 - 16: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar