5 Rébuan 266 Nuju Cina-Éropa

jumlahna jasa karéta antawis europa dugi ka rébu
jumlahna jasa karéta antawis europa dugi ka rébu

Jumlah jasa karéta pengiriman jasa antara China sareng Eropa ngahontal 5 rebu 266 dina dalapan bulan kahiji dina sataun. Peringkat 25 persen dibandingkeun taun saméméhna, jasa karéta, mangrupikeun pilar komersial anu utama dina proyék Belt-Road. Palayanan karéta langkung dipikaresep ku sabab tilu kali langkung gancang tibatan laut sareng biaya hiji-kalima angkot udara.

Jasa karéta angkutan antara China sareng Eropa, anu ngamimitian operasionalna di 2011, ngembangkeun kalayan gancang. Numutkeun kana pernyataan anu dilakukeun ku Kelompok Railway State China, jumlah jasa karéta angkutan antara China sareng Eropa dina dalapan bulan mimiti taun nyaéta 5 rébu 266. Sapanjang taun ka tukang, angka ieu 6 rébu 300.

2 rebuang 845 rebuang 250 rebuang 2 rebuang 421 rebuang 210 liburan XNUMX dilakukeun ti Eropa ka China, XNUMX rebu XNUMX sarébu XNUMX rébu XNUMX didamel kalayan XNUMX sarébu wadah.

Kareta pengiriman Sino-Éropa tilu kali gancang ti pengiriman ku laut üyor Éta paménta ageung kumargi biaya angkutan udara kira-kira kalima. Dina 2011, jumlah karéta, anu ngan ukur 17, gancang pisan tumbuh nalika 2018 ngahontal 6 rébu 300.

Layanan karéta Sino-Éropa, pilar penting tina proyék Belt-Road, diperkirakeun bakal langkung gancang nalika taun-taun bakal datang nalika perdagangan antara dua daérah naék. (Radio Internasional Cina)

kuring gerçekgünde

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.