Kesangsaran 163.Year di Stasion Kareta api Ankara

sataun ankara garinda koskusu
sataun ankara garinda koskusu

163 TCDD. Diatur gawé bareng sareng TCDD sareng Izmir State Symphony Orchestra dina lingkup ulang taun Yayasan Yayasan, siri konsér munggaran diayakeun di Stasion Ankara.

Wakil Diréktur TCDD İsmail Çağlar sareng Menteri Kabudayaan sareng Pariwisata Wakil Diréktur Umum Rupa Kesenian Necmettin Akben hadir dina konsér.

Caglar, nembé kaleungitan kawajiban para martir Recep Tunaboylu sareng Sedat Yurtsever maéhan para syuhada dina nginget sareng ngucap syukur dina biantarana nyarios;

"23 Dina Séptémber 1856, karéta Turki dimimitian ku konstruksi İzmir-Aydın. Kami reueus sareng senang janten ngagungkeun ulang taun urang

"TCDD Sateuacana henteu langkung-leres panyayapan"

Anjeunna neken yén TCDD henteu ngan ukur karéta api tapi ogé markas Perang Kamerdikaan. Usedağlar nganggo ungkapan ieu:

"The Républik Turki Propinsi Kareta api teu ukur hiji parusahaan kareta oge markas Perang Kamerdikaan, junun désa, perpustakaan non-buku atawa malah sakola, biilaç rumah sakit désa, saruntuyan tanah mawa hurup ti luar nagari, Anatolia, port nu muka pikeun dunya ti Tengah, Asia sareng torowongan anu ngahubungkeun Éropa ti handapeun laut, pusat strategis dimana barang-barang anu ka peuntas laut disimpen, jangkar ngagancangkeun anu nyambungkeun buana sareng kuantitasna. "

"Karéta api mangrupikeun obor suci anu menerkeun nagara ieu kalayan lampu peradaban sareng kamakmuran orum sareng Abdi hoyong hatur nuhun ka sadaya babaturan kuring sareng sadaya rekan-rekan anu damel di jero ati ieu dipimpin ku Gazi Mustafa Kemal Atatürk anu ngantebkeun pentingna karéta api."

Caglar, "Organisasi 163 kami. Kami bakal hirup sareng cicing sareng jalma-jalma ku cara masihan sababaraha konser di kota-kota dina rute Touristic East Express, anu kami nembé ngaluncurkeun antusias ulang taun yayasan na anu nyayogikeun kaéndahan sadaya kota sareng kota di rute Ankara-Kars. Abdi hoyong ngahatur nuhun ka para seniman Izmir State Symphony Orchestra pikeun ucapan salamet, sareng ngucapkeun salamet sadayana urang sareng karéta api anu ngagaduhan cinta karéta api dina haté na.

Pelaku Ormstra Orchestra Izmir State bakal ngulang konser na dina lingkup wisata dugi 28 Séptémber di Erzincan, Erzurum, Kars sareng Sivas Divrigi masing-masing.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 20
ka 21

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 21 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 21

Perolehan Perolehan: ngayakeun bagian-bagian Listrik Éntérgiasi Railway

Nopémber 21 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar