Garis Bursa T2 Tram Stops Peta sareng Promosi Video

peta sareng video promosi bursa t tram line eureun
peta sareng video promosi bursa t tram line eureun

Garis Bursa T2 Tram Stops Map and Video Promosi: Karya konstruksi diteruskeun dina garis trem Bursa T2. Ieu mangrupikeun garis jalur trem tremNNUMX di Bursa en T2 Karya konstruksi diteruskeun dina laju pinuh dina garis trem Kent Square Terminal. Kalayan garis anu bakal nembus jalan Istanbul, karya-karya teras masihan penampilan éstétis.

Dina kontéks ieu, survey diawalan pikeun nangtukeun desain overpasses anu bakal diwangun di jalan. Nalika proyék stasiun 23 nuju disiapkeun, ngan 9 bakal dilaksanakeun.

Garis trem Bursa T11 2 anu diwangun ku stasiun 9 ngagaduhan rébu panjang 445 méter. Salian ti stasion, jambatan karéta api 3 sareng jembatan jalan 2, trafo 6 sareng panyimpen 1 ogé dilaksanakeun dina proyék na.

Nalika perjalanan di garis T2 mimitian di Bursa, kendaraan trem 12 bakal ningali séri ieu sareng 2. Kecepatan trem ayeuna T! diperkirakeun janten langkung gancang ti jalur.

Stasion Garis Bursa T2 Tram

  • Hareupeun Town Square
  • Gencosman Turk Telekom genep
  • 300 meter di tukangeun Jasa Beşyol
  • 300 méter payuneun Beşyol simpang
  • Melodi di hareup balai kawinan
  • Sateuacan Diréktur Diréktur Kehutanan
  • Sateuacan Diréktur Cabang Kontrol Lintas
  • Fair Junction
  • Toko payuneun
  • AS Center hareup
  • Tungtung Terminal Beus Intercity

Peta Tram Bursa

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 18

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 18
PTS 18

Bewara Ngayakeun: Service Kaamanan wasta (TÜLOMSAŞ)

Nopémber 18 @ 15: 00 - 16: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar