Gedong Stasion Biçerova sareng Gedong Stasion Menemen Ground Floor Dipiceun Lantai

pangropéa sareng perbaikan gedong stasiun bicerova sareng stasion menémén tingkat bawah
pangropéa sareng perbaikan gedong stasiun bicerova sareng stasion menémén tingkat bawah

Pangropéa sareng Perbaikan Gedong Stasion Biçerova sareng Stasion Gedong Stasiun Menemen

Railway State Turki. 3 / 2019 kalayan nilai watesan 404206 TL sareng perkiraan biaya 404.632,68 TL tina Diréktur Pembelian Daérah sareng Stok Kontrol (TCDD) parantos nyerahkeun lembut ka tender pikeun Pangropéa sareng Perbaikan tina lantai Tingkat Pangropéa tina Stasion Biçerova sareng Gedong Stasion Menemen. 557.086,87 parantos kéngingkeun BARIŞ GÜNEY sareng nawar TL. Perusahaan 25, anu milu dina tender, ngalebetkeun tawaran di handap éta nilai wates.

Éta lembut nyertakeun dina Modifikasi, Pangropéa sareng Perbaikan Gedong Stasion Karéta Api 2. Durasi padamelan nyaéta 150 (saratus lima puluh) dinten kalénder tina pangiriman tempat.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.