Metro Hostel Dibuka di Podol Kacamatan Kiev

Metro Hostel Dibuka di Podol Kacamatan Kiev
Metro Hostel Dibuka di Podol Kacamatan Kiev

Metro Hostel, hostel kahiji di Ukraina anu nganggo gerbong subway lami, dibuka di distrik Podol Kiev.
Dilengkepan gerbong, unggal ruangan dingaranan stasion anu sohor tina sistem subway di dunya. Dina témbok kamar, inpormasi dipasihkeun ngeunaan stasion.

Metro Hostel Dibuka di Podol Kacamatan Kiev
Metro Hostel Dibuka di Podol Kacamatan Kiev

Dina Désémber 2017 dua gerbong mésér ku Mihael Galparin kalayan tender 546 sarébu UAH. Awalna, Galparin, anu henteu terang naon-naon anu kudu dilakukeun pikeun gerbong ieu, émut kana 6 saatos sababaraha bulan.

Dina gerbong anu dirobah jadi kamar 8, jalma 4 tiasa diakomodir di unggal rohangan. Biaya tetep sapeupeuting dinyatakeun salaku 400 UAH. (Catetan Ukrhaber: Tumpur némbongan salaku 450 UAH atanapi 105 TL.)

(Sumber: Ukrhab nyaeta)

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.