Kacilakaan Karéta di Iran, 4 Paeh 35 Tatu

kacilakaan karéta kacilakaan di ireland
kacilakaan karéta kacilakaan di ireland

Karéta panumpang Zahedan-Teheran Iran ngaguling. Sahenteuna urang 4 tiwas sareng jalma 35 anu tiwas dina kacilakaan.

Sistan Iran sareng Balochistan di propinsi Zahedan sareng Başknet Tehran dina penerbangan antara karéta panumpang. Numutkeun kana laporan awal, jalma 4 tiwas sarta jalma 35 anu kacilakaan dina kacilakaan.

Diréktur Jéndral Krisis Propinsi Abdulrahman Sehnvazi nyarios yén lokomotif karéta ngaganggu kusabab akumulasi keusik dina karéta api. Şehnvazi dikonfirmasi jumlah mayit sareng tatu sareng ngirim tim bantuan, helikopter, sareng ambulan di daérah éta. Badan Bantuan Darurat Iran nyarios yén kaayaan anu luka beurat sareng jumlah maotna bakal ningkat.

Panalungtikan kana kacilakaan nu diawalan.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.