Jam Train gancang

jam-speed tinggi rail
jam-speed tinggi rail

2019 Harga Tiket Kacepetan Luhur XNUMX sareng Waktu YHT: Karéta gancang anu ngajantenkeun kahirupan urang gampang dina angkutan intercity teras nyambungkeun kota, panumpang sareng budaya anu béda. Karéta laju anu gancang ngalayanan kota-kota anu béda-béda kalayan karakter perjalanan sareng jinis gerbong disiapkeun kalayan bakti anu hébat sareng gaduh ciri téknologi téknologi. TCDD Transportation nawiskeun anjeun kasempetan perjalanan anu teu sarat ku ngahijikeun sadaya inovasi sareng pamekaran téknologi dina kolom ieu ku cara paling gancang.

Sepur Kacepetan Luhur - YHT
Sepur Kacepetan Luhur - YHT

Karéta laju anu luhur, anu ngamungkinkeun anjeun ka kota langkung pondok tibatan mobil sareng perjalanan anu langkung ékonomis, dibagi tilu kategori: pulman, bisnis sareng dinner. Sistem tikét TCDD Transportation online saatos milih tarif anjeun anjeun tiasa milih mobil mana anu anjeun badé angkat. Kusabab teu aya mobil panumpang kanggo mobil dahareun, henteu aya tiket anu dijual kanggo mobil ieu. Anjeun tiasa tuang di bagian ieu sareng mésér katuangan ti prasmanan.

Sambungan beus

Karéta gancang dicandak ti Bursa, Antalya, Karaman ku TCDD Transportation kanggo transportasi gampang kana jalur YHT ti sababaraha kota. Konéksi stasiun pangcaketna sayogi sayogi ngupayakeun sareng cara ieu sareng ka karéta api ekspres ti kota-kota ieu. Tautan ieu:

  • Sambungan Beus Karéta Konya Kacepetan Beus Luhur
  • Sambungan Karéta Atasan Antalya Konya
  • Sambungan Beus Kacepetan Bursa Eskişehir

Kareta api gancang ogé bisa kauntungan tina potongan harga anu beda. Diskon ieu bénten antara 20% sareng 50%.

  • Jalma anu ngagaleuh tikét babak-balik ti tempat anu pindah sareng datangna anu sami tiasa kéngingkeun diskon 20 dina tikét karéta anu gancang.
  • Jalma anu umurna 13 sareng 26 nampi diskon 20% sabab tunduk diskon pamuda.
  • Guru ti Kementrian Atikan ngagaduhan hak diskon tina 20 mandang naha aranjeunna sakola swasta atanapi sakola umum. Diskon ieu kalebet kepala sekolah sareng asistén kepala sekolah, akademi universitas sareng akademi, sareng guru bangsa nasional Turki anu damel di nagara deungeun.
  • 20% potongan harga ogé dipaké pikeun perwira militér NATO sareng para ahli di angkatan Turki.
  • Grup jalma 12 atanapi pameseran tikét jalma 12 dijudulan diskon 20.
  • Panumpang antara umur 60 sareng umur 65 dijudulan diskon ti 20.
  • Panumpang di yuswa 65 dijudulan ka diskon 50.
  • Anggota média domestik atanapi asing ogé dijudulan diskon 20% kalayan kartu dikaluarkeun ku Direktorat Jenderal Inpormasi Publikasi.
  • Staf TCDD sareng kulawargana (salaki sareng barudak) kagungan diskon 20.
  • Barudak di handapeun umur 7-12 nampi diskon 50% e Barudak di handapeun umur 7 teu mayar upami aranjeunna henteu ngarambat dina korsi perjalanan anu misah.

Kami parantos nyusun handap karéta laju anu dirancang sareng diaktipkeun kanggo warga dugi ka kota-kota anu aranjeunna bakal langkung gancang sareng sababaraha fitur karéta ieu. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, anjeun tiasa nyauran TCDD Transportation atanapi anjeun tiasa mimiti ngaraosan perjalanan anu nyaman sareng bérésan ieu ku mésér tikét anjeun langsung dina harga anu paling ekonomis dina halaman mésér tikét online.

16 Juli Speed ​​Train Train ti 2019 (YHT)

  • Unggal dinten ti Bilecik ka Istanbul, 08.09-11.49-14.44-19.09,
  • Unggal dinten ti Bilecik ka Konya, 09.59- 15.18- 21.14,
  • Unggal dinten ti Bilecik ka Ankara 09.11-11.39-15.54-17.56-19.42-20.18

bakal polah dina wangun.

Proyék Latih Karét Izmir Antalya Luhur
Proyék Latih Karét Izmir Antalya Luhur

Ankara Istanbul YHT

Ankara Istanbul Gancang Karéta Gancang, Ankara Ekspedisi 6 Beroperasi. Karéta laju laju di Ankara-Istanbul angkat ti Ankara eureun di Sincan, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit sareng Gebze eureun sareng sumping di Pendik kira-kira jam 4 jam 15 menit. Ankara-Istanbul Karéta laju-gancang teu eureun di sababaraha eureun dina sababaraha waktos datangna karéta na bisa aya bedana.

Klik di dieu pikeun inpormasi lengkep ngeunaan ANKARA ISTANBUL YHT

Istanbul Ankara YHT

Kareta Jangkung Téknik Istanbul-Ankara ngoperasikeun 6 bulak balik sapopoé antara Istanbul-Ankara sareng Ankara-Istanbul. Kareta naek ti Istanbul Pendik kénging ka Ankara via Gebze, Izmit, Arifiye, Bilecik, Bozuyuk, Eskisehir, Polatli sareng Sincan masing-masingna dina menit 4 hour 15 menit. Kusabab karéta-speed tinggi Istanbul-Ankara teu eureun di sababaraha titik, meureun aya béda waktos datangna kareta.

Istanbul Ankara YHT Kurban Husus
Istanbul Ankara YHT Kurban Husus

ISTANBUL ANKARA Klik pikeun inpo nu leuwih lengkep ngeunaan YHT

Ankara Eskişehir SMA

Ankara Eskişehir High Speed ​​Train Eskişehir mangrupikeun salah sahiji eureun di Istanbul Line Ankara. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakonan pelayaran 5 ngalangkungan garis ieu. Salaku tambahan, aya ogé garis Ankara Eskişehir. Garis Sepur Kacepetan Tinggi Ankara Eskişehir, anu mangrupikeun salah sahiji penerbangan 6, ngajantenkeun penerbangan 11 unggal dinten. Kusabab waktu ieu jangka pondok, teu aya deui kantong dahareun di dinya. Kusabab stasiun karéta éta di kota, perjalanan antara Ankara sareng Eskişehir kirang langkung jam 1,5. Gantina ngumbara ku karéta ieu, anjeun ogé tiasa milih garis Anlara- Istanbul. Dua nembus sami parantos eureun.

KLIKK IEUH IEUH Pikeun Kanggo inpo nu leuwih Ngeunaan ANKARA ESKİŞEHİR YHT

Eskisehir Ankara YHT

Eskişehir-Ankara Train Speed ​​Speed ​​Eskişehir mangrupikeun salah sahiji anu eureun di Jalur Ankara Oséan. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakonan pelayaran 5 ngalangkungan garis ieu. Salaku tambahan, ogé aya garis Eskişehir Ankara. Garis Karéta Apik Speed ​​Eskisehir Ankara, anu mangrupikeun salah sahiji pelayaran 6, nyababkeun pelayaran 11 unggal dinten. Kusabab waktu ieu jangka pondok, teu aya deui kantong dahareun di dinya. Kusabab stasiun karéta éta di kota, waktos ieu masihan praktékna para panumpang. Perjalanan nyandak rata-rata jam 1,5.

Ankara Eskisehir Kurban Husus YHT
Ankara Eskisehir Kurban Husus YHT

ESKİŞEHİR ANKARA Klik pikeun leuwih seueur inpo ngeunaan YHT

Ankara Konya YHT

Karéta Api Kacepetan Ankara Konya ngajalankeun unggal dinten. Durasi rata-rata perjalanan ieu nyaéta jam 7 sareng 1 menit. Sincan sareng Polatli lirén. Aya dua pilihan tikét, nyaéta standar sareng fleksibel. 55 karéta laju-jinis kacepetan kaasup hiji 2 + 2 kelas ekonomi katrol sareng kelas bisnis pulley 2 + 2. Waktu ieu pondok tina waktos, janten henteu aya gerbong sareng tuangeun.

Klik di dieu Pikeun inpo nu leuwih seueur tentang ANKARA KONYA YHT

Konya Ankara YHT

Keretapi Kacepetan Konya-Ankara ngiringan unggal dinten. Durasi rata-rata perjalanan ieu nyaéta jam 7 sareng 1 menit. Polatlı sareng Sincan lirén. Aya dua pilihan tikét, nyaéta standar sareng fleksibel. 55 karéta laju-jinis kacepetan kaasup hiji 2 + 2 kelas ekonomi katrol sareng kelas bisnis pulley 2 + 2. Waktu ieu pondok tina waktos, janten henteu aya gerbong sareng tuangeun.

Ankara Konya YHT Ngalamar Khusus
Ankara Konya YHT Ngalamar Khusus

Klik di dieu pikeun inpormasi lengkep ngeunaan KONYA ANKARA YHT

Konya Istanbul YHT

Konya-Istanbul High Speed ​​Train ngalaksanakeun penerbangan 2 unggal dinten. Henteu lir karéta Istanbul Pendik. Waktos perjalanan rata nyaéta jam 4 sareng 20 menit. Konya-Istanbul keréta lirén nyaéta masing-masing Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Izmit sareng Gebze. Anjeun tiasa mésér penerbangan nganggo dua pilihan tikét standar sareng fleksibel sareng pilihan jinis kareta 3 anu béda. Karéta kaasup ékonomi pulman, usaha pulman, gerbong bisnis pulman sareng dahareun.

Klik di dieu pikeun inpormasi lengkep ngeunaan KONYA ISTANBUL YHT

Istanbul Konya YHT

Istanbul Konya High Speed ​​Train ngajalankeun 2 unggal poé. Eureun karéta terakhir nyaéta Konya. Karéta ngalengkepan hiji waktos perjalanan rata-rata 4 jam 20 menit. Istanbul-Konya High Speed ​​Train liwat Gebze, Izmit, Arifiye, Bilecik, Bozuyuk, Stasion Eskisehir masing-masing. Anjeun tiasa mésér penerbangan nganggo dua pilihan tikét standar sareng fleksibel sareng pilihan jinis kareta 3 anu béda. Karéta kaasup ékonomi pulman, usaha pulman, gerbong bisnis pulman sareng dahareun. Harga tikét karéta variasina gumantung kana jinis gerbong.

Istanbul Konya YHT Kurban Husus
Istanbul Konya YHT Kurban Husus

ISTANBUL KONYA YHT Klik di dieu pikeun inpormasi lengkep

Upami aya patarosan, anjeun tiasa nyauran TCDD Transportation (444 8 233) atanapi halaman mésér tikét online, anjeun tiasa mimiti ngaraosan perjalanan anu nyaman sareng bérés ieu ku mésér tikét anjeun langsung dina harga anu paling ekonomis.

jam YHT keur waktos ayeuna ti tanggal 16.07.2019 Klik di dieu

16 Ti Juli 2019 kanggo Kareta Train na Bus BusH valid Klik di dieu

Kéngingkeun tikét Kacep Luhur Speed ​​online Klik di dieu

Turki TCDD Speed ​​Rail Peta

Pengenalan Kareta Luhur Speed

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar