Escalator sareng Légél ka Béntang Pedestrian Nazina

lintasan pejalan nazilli sareng jalan lébar
lintasan pejalan nazilli sareng jalan lébar

Escalator sareng Légél ka Béntang Pedestrian Nazina

Railway State Turki. 3 / 2019 TCC kalayan nilai wates 411412 TL sareng perkiraan biaya 2.162.200,02 TL ku Pembelian Daerah sareng Diréktur Jaringan Sakit (TCDD) 2.998.226,68 parantos ngalebetkeun tender ka 7 Hubungan langsung kana OKN TAAH. LTD. Sti. Geus meunang.

Éta lembut nyertakeun konstruksi 3 Piece Elevator sareng 2 Escalators ka Landasan Anu Mapah. Durasi pagawéan nyaéta 200 (dua ratus) dinten kalénder tina tempat pangiriman.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.