Bawa industri IoT ka Area Produksi

mawa yodium industri pikeun bidang produksi
mawa yodium industri pikeun bidang produksi

Solusi analitis industri kalayan mesin inténsitas ngoptimalkeun intelijen, produksi sareng hasil kualitas pikeun produksi 4.0

Hitachi Vantara, cabang tina Hitachi Ltd, dinten ngaluncurkeun Lumada Manufacturing Insights, suite tina Internet of Objék Industri (IIoT) anu bakal ngarobih naluri anu didorong data sareng nguatkeun industri manufaktur. Nganggo téknik Artipédia (AI) sareng Mesin Pembelajaran Mesin (ML), Wawasan Pabrikan Lumada Mesin ieu, anu nguatkeun infrastruktur inovasi digital anu diperyogikeun pikeun produksi 4.0, dirancang pikeun ngaoptimalkeun produksi sareng hasil kualitas.

Sur Data sareng analytics kagungan kakuatan pikeun modéren sareng ngarobih operasi produksi, ceuk Brad, Surak, Pegawai Produk sareng Strategi di Hitachi Vantara. Nanging, pikeun seueur pabrik jaman ayeuna, prosés kalayan prasarana warisan sareng perangkat lunak anu diputuskeun ngalambatkeun inovasi sareng mangaruhan kauntungan kalapaan, "saur anjeunna. "Kalayan Lumada Manufaktur Manufaktur, para nasabah bakal tiasa nyayogikeun pondasi pikeun prosés inovasi digital anu jalanna saluyu sareng sistem sareng perangkat lunak anu aya pikeun ngadorong hasil saharita tina segi waktu, efisiensi sareng kualitas, sareng pikeun ngamimitian pangubahna."

Ngagancangkeun Transformasi dina Produksi

Wawasan Pabrik Lumada rutin nerapkeun élmu data dumasar kana analytics anu katebak pikeun usaha pamutahiran. Lumada ngintegrasikeun sareng aplikasi anu parantos aya sareng nawiskeun wawasan tindakan anu henteu perlu dihapus sareng ngagantikeun alat produksi atanapi aplikasi anu mahal. Lumada Manufaktur Pengetahuan ngadukung rupa-rupa pilihan panyebaran sareng tiasa ngajalankeun on-premis atanapi dina méga.

Obby With Hitachi Vantara, para nasabah nguntungkeun tina kaahlian téknologi operasional kami sareng pendekatan kreatif pikeun ngagancangkeun perjalanan digital, Hit ceuk Bobby Soni, Kapala Pegawai Eksekutif, Hitachi Vantara. Kalayan metode anu kabuktian sareng alat canggih, urang tiasa mendesain solusi anu cocog pikeun nasabah anu ningkatkeun efisiensi, ningkatkeun kacepetan kiriman sareng pamustunganana ngahasilkeun hasil bisnis anu langkung saé. "

* Mesin masihan, produksi sareng analitik kualitas, Lumada Manufacturing Insights masihan nasihat ka palanggan:

* Ngawangun pendekatan anjeun sorangan ka modél kematangan produksi calakan sareng nguatkeun infrastruktur inovasi digital pikeun pamutahiran prosés terus-terusan;

* Ngahijikeun silos data, aset terdampar sareng data tina pidio, LiDAR sareng sensor canggih sanésna pikeun mangpaatkeun saingan;

* Anggo korélasi 4M (Mesin, Manusa, Bahan sareng Metode) pikeun analisis akar sabab dina skala anu dipikahoyong;

* Evaluasi Kagunaan Peralatan Umum (OEE) sareng saran pangwangunan dumasar kana téknik AI sareng ML canggih;

* Evaluasi efisiensi jadwal anjeun sareng ngaoptimalkeun pikeun rupa-rupa beban kerja, tingkat produksi sareng jaman akumulasi pesenan gawé;

* Monitor sareng panduan kualitas produk nganggo ramalan anu diramalkeun;

* Ningkatkeun akurasi prakiraan akurasi, rencana produksi sareng patuh produksi.

Pangguna Awal Tingali Manfaat Anu Pertama

Wakil Présidén Usaha Perusahaan Strategik sareng Inisiatif Angelica Moden, Ericsson sareng Hitachi Vantara, nyarioskeun, kerjasama sareng Lumada Manufacturing Insights anu diuji pikeun nyumponan ekspektasi dina peluncuran produk anyar nyarios yén landasan pikeun inovasi digital. Moden ogé nyarios, "Ngaliwatan kami sareng Hitachi Vantara, kami nampi kakuatan kalayan ngagunakeun solusi anu sami anu bakal kami bikeun ka para nasabah mitra urang, sareng kami bakal dilegakeun skema panggunaan Industri IoT dumasar kana téknologi 5G urang. Mod

Olarak Salaku produsén anu édisi, fokus kami pikeun ngagancangkeun parobahan transformasi, ngaleungitkeun data silos sareng nyiptakeun landasan pikeun inovasi digital pikeun ngagancangkeun perjalanan ka arah Production 4.0, Log nyatakeun Logan Aluminium Di dieu, Pamimpin Transformasi Vijay Kamineni saurna; Ik Kami ngagunakeun bengkel IIoT pikeun aligning skema panggunaan kami sareng prioritas transformasi bisnis sareng gaduh roadmap pikeun suksés sareng Lumada Manufacturing Insights. Gawé bareng urang sareng Hitachi Vantara ngamungkinkeun urang ngartikeun tujuan bisnis dina unggal tahapan transformasi kami sareng nganteurkeun hasil anu jelas anu bakal ngagancangkeun hasil dina efisiensi, kualitas, kaamanan sareng produksi sustainable. Hitachi Vantara mawa kauntungan IT / OT anu unik anu bakal ngabantosan urang dina jangka panjang.

Shuja Goraya, CTO di Precision Drilling Corporation, ngoméntaran: "Kalayan Hitachi Vantara, urang ngahémat waktos sareng analisa industri sareng platform Lumada anu kuat pikeun nangkep langkung seueur data aliran 20.000 per alat per detik, sahingga nyayogikeun jalma-jalma anu bener dina inpormasi anu tiasa dilaksanakeun dina waktos anu leres, ngabantosan nyandak kaputusan optimal. Ieu nunjukkeun kaunggulan operasional na, akibatna, kauntungan kalapa kami. Kami ngagabungkeun kana Lumada Manufaktur Manufaktur nganggo pidio sareng inpormasi ti LiDAR pikeun presentasi hasil bisnis. U Shuja tambah; Süreç Urang ngaktifkeun prosés optimisasi ku sacara efektif ngaidentipikasi pangembangan kasempetan sareng pondok waktos pangiriman pikeun konsumén urang. Sagala dimungkinkeun ku ngagunakeun efisien data pikeun nyandak kaputusan langkung saé teras ngalaksanakeun naon anu urang diajarkeun sacara konsistén. Kami bungah ngeunaan mitra strategis kami sareng Hitachi Vantara. "

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.