Pagawe Karéta api Perancis ngantepkeun Proyék Ngalawan Reformasi Pencét

pagawe karéta api french kaluar tina reformasi mancén
pagawe karéta api french kaluar tina reformasi mancén

Pagawé karéta api Perancis anu nolak pembaharuan pamaréntah pikeun nerapkeun dina hukum pensiun parantos ngantosan padamelan. Salaku hasil tina aksi karyawan, gangguan anu lumangsung dina palayanan karéta.

Di Perancis, pagawé karéta api nyerang pembaharuan yén pamaréntah ngirangan pikeun ngirangan, sapertos susut nilai dina pangsiun, sareng ditarikna laun tina umur pangsiun ti 62 ka 64. Karyawan anu kaluarkeun tugas nalika nyauran Uni Gawé Umum (CGT) sareng Républik Rail Ray Selatan Kidul, anu karyawan karéta api nyaéta anggota, protés dina reformasi pensiunan pamaréntah di Paris.

Salaku hasil tina protés, sababaraha karéta intercity sareng jasa subway teu tiasa kalaksanakeun. Pamakéan alat khusus pikeun warga pikeun ngarambat sareng pengumuman mogok sateuacanna parantos nyababkeun lalu lintas.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.