Pulisi Angkutan Dipantau di Alanya

patugas angkot mariksa daérah éta
patugas angkot mariksa daérah éta

Departemen Polisi Angkutan Muncopolitan Antalya neruskeun pamariksaan rutin di Alanya.

Pamariksaan dilakukeun dina sagala rupa daérah Alanya ku gawé bareng Polda Angkutan Perbandaran Antalya Metropolitan sareng Diréktur Cabang Trafik Departemen Polisi Alanya. Beus umum, jasa sareng taksi dipendet di tempat pamariksaan sareng diperiksa dina watesan dokumen damel, dokumen umum, pakean supir, kondisioner hawa mobil sareng kepuasan nasabah.

PROSEDUR LEGAL DI SINÉSYA DENGAN PULUS

Salila pamariksaan anu dilakukeun ku pulisi sareng pulisi di bagian kulon Alanya, jalma anu kaleungitan dokumen, jalma anu ngagaduhan kontradiksi kaleuleuwihan dina kandaraan anjeun sareng jalma anu teu nganggo baju anu leres diingetkeun. Kandaraan 15 anu henteu matuh aturan sareng henteu ngagaduhan dokumen anu diperyogikeun sacara sah diolah.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar