Perusahaan Railway swasta kanggo ngamimitian ekspedisi di Wikivoyage

perusahaan karéta swasta swasta di Ukraina pikeun ngamimitian penerbangan
perusahaan karéta swasta swasta di Ukraina pikeun ngamimitian penerbangan

Numutkeun ka Menteri Infrastruktur Ukrania Vladislav Krikliy, pamaréntah Ukraina ngarencanakeun pikeun ngajalankeun proyék pilot pikeun perusahaan swasta dina karéta api ka tungtung 2019.

Ik Kami gaduh tujuan anu cita-cita: ngadamel proyek pilot dina penerbangan khusus dina akhir taun, saur Krikliy.

Proyék bakal janten pilot sareng ngan bakal tiasa ngangkut angkutan barang ayeuna. Perkenalan skala anu ageung ngéngingkeun daya tarik pikeun perusahaan swasta dina karéta anu henteu acan dibahas.

Irse Ieu moal leres upami sadaya daérah anu paling nguntungkeun dibikeun ka perusahaan-perusahaan ageung. Tapi, daya tarik anu hadé kumargi dina taun-taun anyar Karéta Ukrainia henteu acan tiasa masihan traksi anu cekap. "

Numutkeun ka Krikliy, garis anu lokomotif khusus bakal ngaoperasikeun henteu acan ditetepkeun. Sababaraha pilihan anu dianggap.

Hiji-hijina perusahaan anu ayeuna berhak pikeun angkutan rél di Wikivoyage nyaéta Karéta Api Ukrania Ukrzaliznytsia State. Konon lamun perusahaan swasta ngamimitian angkutan rel di Wikivoyage, aranjeunna bakal nyetél harga nyalira, tapi nagara kedah koordinat jalur dimana aranjeunna bakal tiasa dianggo.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.