Proyék Metro Mersin sareng Peta Metro Mersin

proyék metro mersin sareng peta metro mersin
proyék metro mersin sareng peta metro mersin

Grand National Majelis Turki (parlemén), nu Planning sarta Pupuhu Komite APBD Luthfi Elvan urang Mersin subway disebutkeun yen Presiden Recep Tayyip Erdogan masihan persetujuan pikeun resi program investasi, geus dijieun pikagumbiraeun hébat dina belegug Mersin.

Pangwangunan Perbandaran Mersin Metropolitan bakal dimimitian dina waktos anu pondok sareng bakal nyayogikeun solusi dasar pikeun masalah lalu lintas kota, anu bakal nyiptakeun perbaikan transportasi umum 'Mersin Metro 4 Line bakal diwangun. Baris munggaran anu bakal diwangun bakal diwangun ti stasiun 1 15

262 TIAP KOMPUTEN PELUANG

Mersin Metro Line bakal diwangun kalayan diréktori kendaraan 1 4 kalayan panumpang 1080 / kapasitas pelayaran dina hiji waktos sareng 20 km jalur karéta dobel, stasiun 15 sareng parkir mobil 2600. 'Mersin Metro Line 1'in kapasitas panumpang harian jumlah total 262 rebu 231 panumpang / dinten bakal.

LANGKAH SULU 80 METRO VEHICLE

Metro Line 1 Mersin di Turki bakal salah sahiji garis pang éfisiénna jeung nguntungkeun. Cumhuriyet-Soli-Mezitli-Babylon-Fair-Marina-SMA-Forum-Türk Telekom-Tulumba-Bebas Barudak-Gar-Üçocak-Mersin Munisipalitas Metropolitan Anyar Gedong Layanan Gedong sareng Zona Gratis. Dina tahap kahiji, jumlah kendaraan subway anu dibutuhkeun bakal dilayanan sareng kendaraan 80, kalebet cadanganna.

Transportasi Master Plan disiapkeun dina 1 Mersin Mersin Metro Line Salah sahiji masalah bisa direngsekeun salila sababaraha taun pikeun ngajawab masalah lalulintas dina jangka panjang.

Mersin Metro Line 1, anu bakal janten subway inovatif pikeun Mersin, bakal nyayogikeun pungsionalitas anu serbaguna, murah, gancang-diwangun, éstétika dina rasa urban sareng jasa aman dina hal transportasi. Sakabéh stasiun bakal aya di handapeun taneuh sareng mung bakal diwangun semi-kabuka ku hiji metodeu anu bakal diterapkeun kanggo pertama kalina di dunya.

jalur metro myrtle
jalur metro myrtle

MERSIN METRO LINE 1 STATIONS AND STOPS

Zona Gratis 1
2-Greater Munisipalitas Mersin
3-Tilu Januari
4-Gara
Taman kaulinan 5-Gratis
6-Tulumba
7-Türk Telekom
8-Forum
9-Menengah
10-Marina
11-Fair
12-Babul
13-Akdeniz
14-Solin
15-Républik

Ing kriteria desain stasiun, tujuan utama desain nyaéta ngahijikeun sistem transportasi sareng kagiatan transportasi khusus sareng roda, ngarencanakeun tingkat luhur jalur metro minangka tempat parkir sapanjang jalur jalan, sareng nransfer lalu lintas kendaraan di pusat kota ka jalan bawah tanah sareng jalan parkir di luhur sababaraha stasiun.

Pangwangunan sistem pribadi semi-terbuka, ngevaluasi stasiun salaku tempat perumahan kota sanés ti transportasi, parasmanan gancang, toko buku, kadaharan gancang, sésana sareng saterasna. ngarencanakeun unit komersial dina fungsionalitas, nyiptakeun rohangan héjo sareng ngagunakeun bukaan pikeun liang hawa alam.

Numutkeun kana model modél hasil tina taun 2030, jumlahna dina angkutan umum angkutan 921.655; jumlahna panumpang angkutan umum unggal dinten 1.509.491; Jumlah garisan angkutan umum anu langkung umum diperkirakeun saloba panumpangna 729.561 sareng jumlah panumpangna nganggo sistem ban roda unggal dintenna.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 20
ka 21

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 21 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 21

Perolehan Perolehan: ngayakeun bagian-bagian Listrik Éntérgiasi Railway

Nopémber 21 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar