Kacilakaan karéta di Kongo, sahenteuna 50 jalma leungit nyawa

sahenteuna nabrak karéta di congo
sahenteuna nabrak karéta di congo

Numutkeun kana laporan awal, sahenteuna 50 urang tiwas dina kacilakaan anu kajantenan isuk nalika karéta derailed di daérah Tanganyika di tenggara Républik Démokratik Kongo.

Reuters nyarios Menteri Menteri Kamanusaan Steve Mbikayi nyatakeun yén kacilakaan kajantenan di kota Mayibaridi tabuh tilu énjing. Mbikayi nyatakeun yén sahenteuna 50 jalma tiwas dina kacilakaan, jalma 23 anu luka sareng dibawa ka rumah sakit.

Twitter Kuring ngucapkeun takziah ka kulawarga jalma-jalma anu tiwas dina kacilakaan atas nama pamaréntahan sareng kuring ngarepkeun hajatna pikeun ngalangkungan anu rujit, saur Menteri Bakan dina Twitter.

Lagu karéta di Kongo henteu dirawat, sareng kalolobaan lokomotif diwangun dina 1960. Kusabab ieu, kacilakaan dina transportasi karéta ngabalukarkeun maotna parah.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.