Pra-Rundingan sareng Pausahaan Mimitian pikeun Mersin Metro

Undangan ka perusahaan mimiti ngirim subway mersin
Undangan ka perusahaan mimiti ngirim subway mersin

Walikota Mersopolitan Mersopolitan Vahap Seçer nyarios yén aranjeunna mimiti ngirim undangan ka perusahaan kanggo Mersin Metro anu kalebet kana program investasi 2019 ku Présidén.

Ngucapkeun yén aranjeunna parantos dugi ka panggung anyar di Mersin Metro, Seçer nyarios, "Aranjeunna mimiti ngirim undangan ka perusahaan-perusahaan na," kuring nganlakeun ulem ka 3 pikeun perusahaan asing. a parusahaan ti Bekasi di jerona aya, aya ogé investor Cina. Undangan ieu kanggo lembut, sanés pikeun wawancara. Kami hoyong masihan pembiayaan sareng konstruksi salaku bungkusan. Anggap eta ngawangun konstruksi urang sareng milarian pembiayaan sorangan. Hayu urang ogé ngamimitian jadwal pamayaran anu saé, sahenteuna 5-6 taun salajengna; Anjeun nampi sataun sataun 10-15 pikeun mayar. Hayu urang mayar sababaraha panghasilan tina sababaraha sumber urang sorangan. Kami ngarencanakeun ieu. "

Proyék Pangembangan Kota Mersin Metro

Seçer nyatakeun yén dina diajar Metro, teu ngarareunah lingkungan, sabaraha taun bakal mungkas sareng kamungkinan jalan sareng gangguan anu direncanakeun pikeun detil anu saé, Seçer nyarios: "Kami mikir ngeunaan 50 sareng ngadamel kaputusan. Unggal Penny penting pisan. Aranjeunna ngagaduhan pamayaran, 4 ngagaduhan periode konstruksi sapertos taun. Parantos ieu 18,7 kilométer. Kurang leuwih 6 kilométer dina mesin torowongan jero taneuh ieu bakal dibor nganggo TBM, moal nyababkeun kacilakaan dina permukaan. Bagian anu sanésna bakal dilakukeun ku metode anu nutup sareng kabuka, tapi bakal janten sistem anu terakhir. Sistem anu béda, mimiti lakukeun sisi luhur, maka sisi handap luar tanpa seueur gangguan parantos kalaksanakeun. Ieu penting pikeun urang. Gangguan ka lingkungan nyababkeun masalah. Penting yén éta réngsé dina waktos normal sareng éta diaktipkeun gancang. Metro penting. Éta ogé penting pikeun ngembangkeun kota. Henteu ngan ukur proyek angkutan umum, tapi ogé salaku proyek pangembangan kota. ”

Jalur Mersin Metro

Mersin urang Metro Line 1 4 1080 panumpang mobil di hiji wanci kalawan diréktori / waktos tur bakal diwangun ku stasiun kareta api jalur ganda kapasitas 20 km sarta dibéré informasi nu bakal spasi parkir 15 2600. 'Dina kapasitas penumpang poean Mersin of Metro Line 1 262 total 231 sarébu panumpang / dinten bakal.

Mersin Metro Line 1 jalur ti Republik-Solin-Mezitli- Sakola-Forum-Turk Babul-Trade-Marina-High Telekom-Tulumba-Free Playground-Gar-Üçocak-Mersin Metropolitan Municipality bakal antara New Service Gedong jeung Aseng Free. Dina tahap kahiji jumlah mobil subway bakal ngawula ka maneh jeung parabot diperlukeun, kaasup cadang 80 2029 na 4 sataun di kandaraan tambahan, sedengkeun di 2036 12 parabot tambahan bisa ditambahkeun.

Transportasi Master Plan disiapkeun dina 1 Mersin Mersin Metro Line Salah sahiji masalah bisa direngsekeun salila sababaraha taun pikeun ngajawab masalah lalulintas dina jangka panjang.

Mersin Metro Line 1, anu bakal janten subway inovatif pikeun Mersin, bakal nyayogikeun pungsionalitas anu serbaguna, murah, gancang-diwangun, éstétika dina rasa urban sareng jasa aman dina hal transportasi. Sakabéh stasiun bakal aya di handapeun taneuh sareng mung bakal diwangun semi-kabuka ku hiji metodeu anu bakal diterapkeun kanggo pertama kalina di dunya.

Stasion Metro Mersin

Daérah Gratis,
Mérsin Metropolitan Metropolitan,
Januari 3,
gara,
Taman Kaulinan Gratis
pompa,
Turk Telekom
Forum,
Sakola tinggi,
palabuhan leutik keur parahu pelesiran
dagang,
Babil
Akdeniz,
Soli
republik

kriteria disain stasiun dina rarancang bisa terpadu kalayan obyektif utama sistem angkutan ti korsi roda kagiatan transportasi husus tina tata sakumaha parkir lanté luhur garis subway sapanjang jalan ka garis tungtung ieu, ogé dipiharep bisa dibikeun ka lalulintas kandaraan metro di puseur kota kalawan solusi parkir di luhureun sababaraha stasion. Semi swasta Sistim bisa diwangun ku evaluasi jelas salaku aréa transportasi urban luar stasiun, anu bisa ditempo pangabutuh gancang Tambaksari, toko buku, kadaharan gancang, sésana jeung saterusna. Hijian komérsial di tata tina pungsi, spasi héjo envisions kreasi sarta pamakéan bukaan pikeun liang hawa alam. Numutkeun hasil modél ngerjakeun 2030 921.655 taun jumlah total perjalanan angkutan umum poean; 1.509.491 total Jumlah panumpang transit poean; The total jumlah poéan panumpang 729.561 tulang tonggong utama garis angkutan umum sarta total panumpang poean diperkirakeun jadi sistem roda sayısınınxnumx.

Peta Mersin Metro

Kalénder Tender Railway Ayeuna

Sap 23

RayHaber8. Ulang tahun na!

November 23
panitia: RayHaber
+ 90 232 7000729
PTS 25

Perhatosan Tender: Minyak Suluh 145.000 LT Bakal Dibeuli

Nopémber 25 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Sal 26

Ngayakeun bewara: Kaamanan wasta Service Alınacaktır

Nopémber 26 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Ozen
Unggal taun,-speed tinggi sector rail, pamingpin Éropa dina tumuwuh Turki. Investasi di karéta, nu nyandak kagancangan ieu tina karéta-speed tinggi, terus nambahan. Sajaba ti éta, kalayan Investasi anu dilakukeun pikeun angkutan di kota, bentang seueur pausahaan urang nyieun produksi domestik. Ista kabérés yén produksi karéta nasional tren gancang sareng Turki sareng parantos dimimitian di pausahaan anu dipiceun ka pausahaan anu ngahasilkeun produksi tram domestik, lampu rail jeung subway kandaraan doméstik. Kami bungah kacida janten dina méja reueus ieu.

Janten kahiji komen

koméntar