Seuneu di Stasion Train Jeddah

Seuneu di Stasion Karéta Api
Seuneu di Stasion Karéta Api

Seuneu seuneu pareum di stasion karéta api di Jeddah, Arab Saudi.

Seuneu seuneu ngabebaskeun stasiun karéta api di Haramain di Jeddah, Arab Saudi. Pernyataan ku pertahanan sipil, lima urang cilaka tapi henteu tiwas dina seuneu.

Pidéo média sosial, stasiun karéta Jeddah Haramain, haseup hideung sareng helikopter hiber ti hateup pamandangan katingal. Pidio online ogé nunjukkeun yén aya kira-kira belasan jalma dina hateup gedong.

Jalur karéta laju anu luhur sareng Haramain, anu bayaran EUR 6,7 milyar (7,3 milyar), dibuka dina bulan Séptémber. Jalur pikeun umat Islam nyaéta ngahubungkeun kota suci Mekah sareng Madinah ka kota Jeddah ku karéta listrik perjalanan 2018 kilométer per jam (300 mil per jam), kalayan kapasitas taunan 186 juta panumpang.

Ngeunaan Levent Elmastaş
Redaksi RayHaber

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.